Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Paulig“ pilnai pardavė verslą Rusijoje

Po š.m. kovo pradžioje paskelbto pranešimo apie pasitraukimą iš Rusijos, „Paulig“ pilnai baigė verslo Rusijoje pardavimą. Kompanija visas „Paulig Rus LLC“ akcijas pardavė privačiam investuotojui Vikui Soi, rašoma pranešime spaudai.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.

Tokiu būdu naujajam savininkui perėjo visas iki šiol „Paulig“ grupei priklausęs ir 200 darbuotojų turintis verslas Rusijoje, įskaitant kavos skrudyklą Tverėje. Sandorio vertė neskelbiama.

„Rusijai užpuolus Ukrainą ir pasikeitus geopolitinei situacijai, aiškiai supratome, kad tęsti verslą Rusijoje nėra atsakinga, bei pradėjome pasitraukimo procesą. Atsižvelgiant į mūsų darbuotojus, klientus bei vietinius įstatymus, geriausias sprendimas buvo parduoti verslą ir taip pasitraukti“, – sako „Paulig“ generalinis direktorius Rolfas Ladau.

Per ateinančius mėnesius „Paulig“ prekės ženklo Rusijoje palaipsniui neliks. Pereinamuoju laikotarpiu, bet ne ilgiau nei tris mėnesius, „Paulig“ tieks žalią kavą naujajam savininkui.

2021 metais „Paulig“ verslas Rusijoje sudarė apie 5 proc. visų kompanijos pajamų, todėl verslo pardavimas nedaro didelės įtakos „Paulig“ perspektyvoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas