Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„PayPal“ leis vartotojams prekiauti kriptovaliutomis savo platformoje

„PayPal“ pirmadienį pranešė, jog šią savaitę pirmą kartą leis vartotojams Didžiojoje Britanijoje pirkti, laikyti ir parduoti kriptovaliutas per savo internetinę mokėjimo platformą.
„PayPal“
„PayPal“ / „Scanpix“ / „Imago“ nuotr.

Šiais metais panašius žingsnius žengė ir kitos JAV mokėjimo milžinės.

„PayPal“ teigimu, naujoji paslauga leis JK gyvenantiems klientams pasirinkti iš keturių tipų kriptovaliutų: bitkoino, „Ethereum“, „Litecoin“ ir „Bitcoin Cash“.

Jos bus pasiekiamos per „PayPal“ programėlę ir svetainę, o paslauga bus pradėta teikti šią savaitę ir bus pasiekiama visiems reikalavimus atitinkantiems klientams per ateinančias kelias savaites.

JAV įsikūrusios bendrovės platformoje bus pridėtas naujas kriptovaliutų skirtukas, rodantis jų kainas realiuoju laiku, pranešė „PayPal“.

„Pandemija paspartino skaitmeninius pokyčius ir naujoves visuose mūsų gyvenimo aspektuose, įskaitant pinigų skaitmeninimą ir didesnį skaitmeninių finansinių paslaugų populiarumą tarp vartotojų“, – pažymėjo Jose Fernandezas da Ponte iš „PayPal“.

Jis pridūrė, jog įmonė tikisi, kad naujas pasiūlymas „padės JK gyventojams geriau suprasti kriptovaliutas“.

„Esame įsipareigoję ir toliau glaudžiai bendradarbiauti su JK ir viso pasaulio reguliavimo institucijomis, kad galėtume pasiūlyti savo paramą ir prasmingai prisidėti formuojant skaitmeninių valiutų vaidmenį pasaulio finansų ir prekybos ateityje“, – pridūrė bendrovės atstovas.

Balandžio mėnesį „PayPal“ priklausanti mobiliųjų mokėjimų paslauga „Venmo“ pradėjo leisti JAV vartotojams pirkti, laikyti ar parduoti kriptovaliutą per jos programą.

O kovo mėnesį „PayPal“ leido Jungtinėse Valstijose atsiskaityti kriptovaliutomis įsigyjant prekes ar paslaugas iš milijonų prekybininkų, kurie naudoja finansinę platformą internetinėms operacijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas