Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perkraustymo paslaugų ekspresas: kai reikia patikimai ir kokybiškai

Kraustotės į naujus namus ar keičiate biurą, perkate baldus ar norite atsikratyti senienų ir paruošti būstą nuomai – jums prireiks perkraustymo paslaugų. Platforma „Mes Jau Čia“ dirba atsakingai ir greitai visą parą, organizuoja visas paslaugas, susijusias su nekilnojamuoju turtu.
Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos / Organizatorių nuotr.

Dirba operatyviai ir atsakingai

Transporto paslaugų „Mes Jau Čia“ direktorius Valdas Liumarovas prieš septynerius metus dirbo firmoje, kuri teikė perkraustymo paslaugas ir pamatė daug klaidų: „Trūko ir paslaugų kokybės, ir reklamos. Su vadovu pasidalindavau idėjomis, tačiau nutariau, kad ir pats galiu jas įgyvendinti. Pradėti verslą padėjo tėvai, įsigijau transportą, sukūriau internetinį tinklapį.“

Iš pradžių V. Liumarovas savo firmoje dirbo vienas, teko būti ir vairuotoju, ir kroviku. „Per pirmuosius mėnesius turėjau daugiau darbo, nei mano buvęs darbdavys. Tai buvo akivaizdus proveržis ir padrąsinimas, kad einu teisingu keliu“, – prisimena V. Liumarovas.

Valdas patirties pasisėmęs iš ankstesnės darbovietės stengėsi nekartoti buvusio darbdavio klaidų, kurių pasitaikydavo dėl aptarnavimo kokybės ar tiesiog neatsakingumo. „Jeigu nespėdavome atlikti užsakymo, nebuvo bendradarbiavimo su klientais. Manau, kad tai yra svarbu, negalima palikti ant supakuotų daiktų dėžių sėdinčių žmonių. Man pačiam teko užsakyti perkraustymo transportą, tačiau vietoj mašinos sulaukiau skambučio, kad negali atvykti“, – sako V. Liumarovas.

Organizatorių nuotr./Valdas Liumarovas
Organizatorių nuotr./Valdas Liumarovas

Jis mano, kad tai didžiausia problema, kuri egzistuoja iki šiol. Dalis klientų į jo firmą kreipiasi todėl, kad atsisakė kitos perkraustymo įmonės ir paliko juos „ant ledo“. „Stengiamės žmonėms pagelbėti, padaryti viską čia ir dabar. Tai mūsų prioritetas, pranašumas prieš konkurentus – mes galime suorganizuoti ir padėti bet kokiu atveju“, – tikina verslininkas.

Iš klientų atsiliepimų ir savo patirties V. Liumarovas žino, kaip įmonės bendradarbiauja su klientais. Jei nespėja, praneša, kad negali atvykti ir viskas, geriausiu atveju atsiprašo kliento. „Mes taip nesielgiame, nes suprantame žmones, kurie jau susipakavo daiktus, susiplanavo savo laiką ir laukia transporto. Manau, kad ir iš moralinės pusės svarbu atsakingai elgtis su klientais“, – tvirtina įmonės direktorius.

Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos

Užtikrina paslaugų kokybę

Pasak V. Liumarovo, jeigu jo įmonė negali suteikti perkraustymo paslaugų, nes tuo metu neturi krovikų ir transporto, tai ieško, kur galėtų pernuomoti. „Nepaliekame pačiam klientui ieškoti ir gaišti laiką. Praktiškai nė viena įmonės nepasiūlys atlikti paslaugas tą pačią dieną. O mes randame išeitį. Tuo labiau, kad siūlome paslaugų paketą – du krovikai ir transportas, bendradarbiaujame su kitomis įmonėmis. Klientui būtų sunku rasti ir mašiną, ir žmones, kurie perneštų sunkias dėžes“, – sako V. Liumarovas.

Direktorius tikina, kad įmonė atsako už transportavimo paslaugas: „Gali nutikti įvairių dalykų – daiktai lūžta ar dūžta. Mes prižiūrime, kaip atliekamos paslaugos, prisiimame atsakomybę už kokybę, kompensuojame nuostolius, neignoruojame klientų pageidavimų.“

Transporto paslaugų „Mes Jau Čia“ vienas svarbiausių dalykų yra bendravimas su klientais. „Mūsų siekiamybė – labai kokybiškai atlikti paslaugas. Nors nesame pigiausi rinkoje, pas mus klientai grįžta dėl atliekamų paslaugų kokybės. Labai daug dedame pastangų, investuojame pinigų, kad klientas būtų patenkintas“, – pabrėžia direktorius.

Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos

Atlieka nestandartinius užsakymus

Kartais įmonės darbuotojams tenka atlikti nestandartinius užsakymus, kai iš ketvirto aukšto reikia iškelti 8-ių metrų, toną sveriančias sijas. „Reikia organizuoti ne transportą, bet ir specialų keltuvą. Ne kiekvienas, kuris nėra susidūręs su tokiu atveju, išspręstų šią problemą“, – sako V. Liumarovas.

Įmonė organizuoja visas paslaugas, kurios susijusios su transportu, krovimu ir pervežimu. Kartais reikia išmontuoti langą ar durų staktą, jei kitaip neįmanoma išnešti ar įnešti didelį baldą. „Savininkui reikia rinktis – arba atsisakyti baldo, arba mes ieškome meistro, kuris ne tik staktą išmontuotų, bet ir padarytų sienų apdailą. Kartais vienas baldas, didelių gabaritų įrenginys ar staklės gali pridaryti tiek rūpesčių, kad tenka daryti remontą. Klientui nereikia pačiam organizuoti šių darbų“, – teigia direktorius.

Užsakomų paslaugų paketas priklauso nuo to, kiek klientas pasiruošęs investuoti pinigų į kraustymą, ar gali pats dalyvauti šiame procese. „Mes galime padaryti viską – tereikia pasakyti adresą, iš kur ir į kokią vietą pervežti daiktus ir atiduoti raktus. Mes viską supakuojame, užrašome ant dėžių kur kokie daiktai yra, pervežame, ir išpakuojame. Tokia paslauga patogi ne tik persikraustant į naujus namus, bet ir persikeliant į naujas biuro patalpas“, – pasakoja V. Liumarovas. Kartais klientai nenori patikėti savo asmeninių daiktų svetimiems žmonėms, bet tikrai yra tokių, kurie neturi laiko, todėl užsako tokią paslaugą.

Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos

Dirba ir naktį

Standartinės, dažniausiai užsakomos paslaugos yra baldų transportavimas ir perkraustymo paslaugos. Klientai patys susipakuoja savo daiktus, užsako tik perkraustymą. Baldų pervežimas sudėtingesnis, reikia baldininkų, kurie išardytų baldus ir vėl juos surinktų. Ypač montavimo paslaugų reikia biuruose, supakuoti, pervežti ir vėl sumontuoti baldus.

„Mes Jau Čia“ paslaugoms naudojamas sunkvežimis su kranu, savivartis, mikroautobusai. „Tenka pervežti net metalinius garažus, ypač pastaruoju metu dažnai pasitaiko, kai savininkai turi nukelti senus garažus ir išgabenti“, – sako V. Liumarovas. Didelių gabaritų kroviniai vežami specialiu transportu, kartais reikia ir policijos palydos.

Transportavimo paslaugos atliekamos ir naktį, kai reikia pervežti įrangą po renginių, koncertų ir parodų.

Pervežimo ir perkraustymo paslaugos užsakomos ir į užsienį – Lenkiją, Vengriją, Latviją. „Dažniausiai vežami baldai. Konsultuojame ir patariame pervežti tik brangiausias baldų dalis, nes reikia ne tik samdyti transportą, bet ir krovikus, todėl paslauga gali būti brangi“, – pataria V. Liumarovas.

Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos

Teikia visas nekilnojamojo turto paslaugas

Perkraustymo paslaugos reikalingos planuojant parduoti būstą ar jį nusipirkus, kai tenka išvežti nereikalingus baldus. „Dažnai pasitaiko, kad parduodant senos statybos būstą būna palikta baldų. Patartina juos išvežti ir paruošti butą pardavimui. Tokia paslauga yra viena populiariausių, tad bendradarbiaujame su brokeriais“, – teigia V. Liumarovas.

Persikraustant į naują būstą ar patalpas, tenka spręsti įvairius klausimus – laikinai ieško būsto, išnuomoti ir kt. Pasak direktoriaus, įmonė gali išspręsti visus klausimus, padedant šios srities profesionalams: „Gali kreiptis ir dėl baldų gamybos, būsto įsigijimo, vienaip ar kitaip, ateina laikas, kai reikės transporto paslaugų.“

Platforma „Mes Jau Čia“ yra partneriai ir dirba kartu su įmone „Unohub“, kurie teikia visas paslaugas, susijusias nekilnojamuoju turtu: draudimo ir paskolų brokerių, turto vertintojų, advokatų, architektų, interjero dizainerių, baldų gamintojų, apdailos specialistų, matininkų, geodezininkų ir kt.

„Visi nekilnojamojo turto specialistai yra atrinkti pagal „Unohub“ kokybės standartą, todėl klientai gali būti ramūs dėl paslaugų kokybės. Esame atsakingi, greitai dirbame, atsižvelgiame į visus pageidavimus, bet kokiu klausimu suorganizuojame paslaugas“, – tvirtina Valdas Liumarovas.

Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos
Organizatorių nuotr./Platformos „Mes Jau Čia“ perkraustymo paslaugos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas