Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Personalo valdymo profesionalų asociacijos valdybai vadovauja R.Bagdonas

Daugiau nei 300 personalo specialistų vienijančios Personalo valdymo profesionalų asociacijos (PVPA) valdybos pirmininku išrinktas jos narys, „Telia Lietuva“ Žmogiškųjų išteklių padalinio vadovas Ramūnas Bagdonas, vienas iš PVPA steigėjų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Ramūnas Bagdonas
Ramūnas Bagdonas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

Naujas valdybos pirmininkas pakeitė iki šiol šiose pareigose buvusį advokatų kontoros „Ellex Valiūnas ir partneriai“ darbo teisės advokatą Rimantą Stanevičių. Naują pirmininką renka asociacijos valdybos nariai.

„Pastaruoju metu personalo specialistams iššūkių ir galimybių kaip niekada daug: nauja post pandeminė realybė, darbuotojų trūkumas, darbo kaštų augimas, darbo rinkos globalizacija ir kiti verčia kasdien ieškoti naujų efektyvių sprendimų. PVPA bendruomenė yra tam, kad juos spręstume, kartu augindami savo kompetencijas ir dalindamiesi vertingomis žiniomis. Tuo tikslu išnaudosime ir esamas mokymosi formas, ir kursime naujas. Kviečiu visus jungtis ir įsitraukti“, – dalinasi R.Bagdonas.

„Ramūnas yra aukšto lygio personalo praktikas, strategas, kuris, neabejoju, duos daug vertingų įžvalgų personalo bendruomenei. Kartu su komanda jau esame realizavę ne vieną puikią jo idėją. Manau, kad valdybos narių parodytas pasitikėjimas yra užsitarnautas ir prasmingas. Dabar laukia dar vienas įdomus sezonas, kurio metu ieškosime geriausių krypčių, kaip užtikrinti personalo valdymo procesų efektyvumą šiuo kupinu iššūkių laikotarpiu, kaip kelti personalo bendruomenės kvalifikaciją kuriant papildomą vertę tiek verslui, tiek darbuotojams“, – sako PVPA direktorė Aušra Bytautienė.

Valdyboje, kurią renka asociacijos nariai, be R.Bagdono, dirba dar aštuoni personalo valdymo profesionalai: naujai išrinktos Margarita Plešakienė, „Circle K Lietuva“ Žmogiškųjų išteklių departamento direktorė, bei Inga Staniūnė, „Avia Solutions Group PLC“ Personalo direktorė, ir jau ne pirmą kadenciją skaičiuojantys Rimantas Stanevičius, „Ellex Valiūnas ir partneriai“ darbo teisės advokatas, Solveiga Grudienė, PRIMUM ESSE direktorė, Edita Znutienė, „Cognizant Technology Solutions Lithuania“ personalo direktorė, Dainius Baltrušaitis, „Confinn“ direktorius, dr. Mantas Tvarijonavičius „Goodpeople.lt“ partneris ir konsultantas, Paulius Avižinis, „OVC Consulting“ direktorius ir konsultantas. Valdybos nariai renkami trejų metų kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas