Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirkėja sutriko parduotuvėje vietoje prekių kainų išvydusi QR kodus: „Absurdas kažkoks“

Apsilankiusi „Iki“ parduotuvėje Plungėje pirkėja nustebo etiketėse vietoje kainų išvydusi QR kodus. Ji svarstė, negi nuo šiol kiekvienos prekės kainą teks nuskaityti išmaniuoju telefonu? Prekybos tinklas tokias mintis paneigė ir paaiškino, kas nutiko.
IKI parduotuvė
IKI parduotuvė / 15min.lt koliažas

„Plungėje prekybos tinklas „Iki“ sugalvojo akciją atrakciją ir pateikė kainas QR kodais. Vargšės Plungės „Iki“ darbuotojos, dėl tokių QR kodų turėjo tiek daug klientų moralų atklausyti per dieną“, – 15min pasakojo skaitytoja Dalia.

Jai kilo klausimas, ar apskritai prekybos tinklai turi teisę įvesti tokį pokytį, juolab tikrai ne visiems toks kainų pateikimo būdas yra patogus.

„Daug senjorų net neturi išmaniųjų telefonų, o kaip mamai su vaiku ant rankų – ji dar telefono kišenėje turėtų ieškoti, kad kainas sužinotų. Absurdas kažkoks. Toks jausmas, kad marketingo sprendimų priėmimo komisijos amžiaus vidurkis – 19 metų.

Skaitytojos nuotr./IKI kainos
Skaitytojos nuotr./IKI kainos

Įdomu, kiek klientų prie tokių kainų riebiai nusikeikė, apsisuko ir išvyko apsipirkti į kitą parduotuvę?“ – piktinosi Dalia.

Tačiau prekybos tinklo „Iki“ atstovė Vaida Budrienė patikino, jog jokių pokyčių nėra imamasi. Kadangi visos prekių etiketės yra elektroninės, kartais gali įvykti sutrikimų ir būtent šįkart taip nutiko.

„Atsiprašome skaitytojos. Tai – techninis elektroninių etikečių sutrikimas. Jeigu tai dar nebuvo sutvarkyta, artimiausiu metu šita problema tikrai bus išspręsta“, – 15min komentavo V.Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas