Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokyčiai 15min redaktorių komandoje: Aktualijų skyriui vadovaus R.Tracevičiūtė, Verslo – J.Šimelevičienė

Antro skaitomiausio naujienų portalo Lietuvoje 15min redakcijoje reikšmingi pokyčiai – Aktualijų ir Verslo skyriams nuo šios savaitės vadovauja naujos redaktorės: Aktualijoms – žurnalistė Roberta Tracevičiūtė, Verslo – žurnalistė Jurgita Šimelevičienė.
15min redakcija
15min redakcija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min Aktualijų skyriui pradedanti vadovauti R.Tracevičiūtė Vilniaus universitete yra baigusi žurnalistikos ir šiuolaikinės Azijos studijas, komunikacijos mokslus studijavo Ispanijoje. Taip pat ji yra ir gidė. Prie 15min redakcijos prisijungė 2019 metų pradžioje, prieš tai dirbo dienraštyje „Lietuvos žinios“. Politikos aktualijų žurnaliste R.Tracevičiūtė dirba jau keliolika metų.

„Džiaugiuosi portalo kolegų ir vadovybės parodytu pasitikėjimu. Aktualijų skyrius ir toliau kokybiškai bei daug dirbs siekdamas informuoti visuomenę svarbiausiais klausimais, apie vykstančius procesus, teiks išsamią jų analizę, siūlys skaitytojams kuo daugiau unikalaus turinio. Kaip ir iki šiol, nuomonių įvairovė, patikima bei patikrinta informacija bus mūsų prioritetas“, – sakė R.Tracevičiūtė.

Žygimanto Gedvilos nuotr./Roberta Tracevičiūtė
Žygimanto Gedvilos nuotr./Roberta Tracevičiūtė

Daugiau nei 18 metų patirtį turinti verslo žurnalistė J. Šimelevičienė prie 15min komandos prisijungė 2019-ųjų pabaigoje. Iki tol verslo ir ekonomikos temomis rašanti žurnalistė yra dirbusi naujienų agentūroje BNS, žurnaluose „Veidas“ ir „Reitingai“, apdovanota tarptautinio judėjimo už aukščiausius standartus žurnalistikoje „Media4Change“ premija.

„Džiaugiuosi už suteiktą galimybę ir kartu su entuziastinga Verslo skyriaus komanda skaitytojams pasiūlysime dar daugiau įdomių ir profesionalių verslo straipsnių: tiek svarbiausių ekonominių naujienų, kurias turite žinoti, tiek tyrimų ir analizės, ką mūsų visų gyvenimams ir piniginėms reiškia vieni ar kiti valdžios sprendimai, . – sako J.Šimelevičienė. – Galiu pažadėti, kad portale bus ir išskirtinių projektų bei istorijų apie Lietuvos verslą, kurių nerasite niekur kitur – vienas jų startuos jau šią savaitę.”

Žygimanto Gedvilos nuotr./Jurgita Šimelevičienė
Žygimanto Gedvilos nuotr./Jurgita Šimelevičienė

Pasak 15min l.e.p. vyr. redaktoriaus Audriaus Ožalo, džiugu, kad redakcijos viduje auga talentai ir imasi naujų, svarbių pozicijų: „Tikiu, kad jų patirtis leis toliau augti ir jų vadovaujamiems skyriams, ir visam portalui. Šių laikų žiniasklaida susiduria su naujais iššūkiais ir naujų sprendimų paieškomis, ir jos kartu su kolegomis pasirengusios pateikti svarbiausią informaciją, išlaikyti profesionalumą, o taip pat ieškoti naujų būdų pranešti informacijai ir įtraukti skaitytojus.“

Asmeninio albumo nuotr./Audrius Ožalas
Asmeninio albumo nuotr./Audrius Ožalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas