Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pokytis Vilniaus barų rinkoje: „In Vino“ ir „The Portobello“ perima naujas savininkas

Populiarūs sostinės barai „In Vino“ ir „The Portobello“ turi naują savininką. Juo tapo Saulius Galdikas, kuris Vilniuje valdo „Gringo“, „Piano man“ ir kitas žinomus barus. Parduodamų barų įkūrėjas Kristupas Baublys sako, kad sprendimą lėmė po ko koronaviruso verslą lydėjusios problemos ir užgriuvusios skolos. Atskleista, kad didelius pokyčių baruose nebus, jie ir toliau tęs veiklą.
„Portobello“ ir „In Vino“ barai / Irmanto Gelūno nuotr.
„Portobello“ ir „In Vino“ barai / Irmanto Gelūno nuotr.
Temos: 3 Vilnius Verslas Baras

„In Vino“ sostinės centre, Aušros Vartų g., veikė 18 metų. Jį ir kitą barą „The Portobello“ nuo šiol valdys naujas savininkas.

„Pardavimas yra netikslus žodis, veiklos užtikrinimas ir pajėgų pajungimas yra tikslesnis. Mes sutarėme dėl kai kurių skolų uždengimo ir užtikrinimo, kad prekės ženklai ir toliau sėkmingai funkcionuos. Jei norite sensacijos, jos čia nėra, o sandorio detalių nekomentuosiu, nes tai yra uždarų akcinių bendrovių reikalai“, – 15min sakė K.Baublys.

Jis patvirtino, kad barų valdymą perėmė S.Galdikas, kuris Vilniuje valdo „Piano Man“, „Gringo“, „The Bubbles. Champagneria“ barus.

Kristupas Baublys/Irmanto Gelūno/ŽMONĖS foto nuotr.
Kristupas Baublys/Irmanto Gelūno/ŽMONĖS foto nuotr.

„Viskas patenka į šio verslo profesionalų tiesioginį valdymą. Labai džiaugiamės, kad įvyko šis mūsų sukirtimas rankomis“, – nurodė K.Baublys.

O kas lėmė tokį sprendimą?

„Neatlaikėme, taip vadinkime, postkovidinio išdėstymo. Jei „Sodra“ buvo sukalbama, Valstybinė mokesčių inspekcija buvo visiškai nesukalbama ir našta mums vieniems tapo per sunki. Įlindome į skolas tiekėjams. Valstybės ir Mokesčių inspekcijos požiūris į smulkų verslą yra tiesiog patyčių lygmenyje“, – kritiką išsakė jis.

Pasak ligšiolinio savininko, barai ir toliau veiks, ženklių pokyčių nebus, tačiau tikimasi įvesti daugiau tvarkos.

„Lankytojams viskas bus tik geriau, švariau, su skoniu viskas bus taip pat. Suklypę staliukai bus pakeisti naujais, vietoje perdegusių lempučių bus įsuktos naujos. Manau, kad reikia žiūrėti tik į šito reikalo stiprybes, o visos kitos ilgiausios tradicijos tikrai galios. Viskas bus kaip buvo“, – tikino jis.

Apie barų perėmimą 15min patvirtino ir S.Galdikas, kuris situaciją komentavo lakoniškai.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Saulius Galdikas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Saulius Galdikas

„Nesikeis iš esmės niekas, liks „In Vino“ ir „The Portobello“, tiesiog daugiau investuosime į baldų, tvarkos atnaujinimą. Norime tik sustiprinti tai, kas buvo sėkminga vieta“, – tvirtino S.Galdikas.

Sandorio detalių jis neatskleidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas