Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Postimees“ paliko vyriausiasis redaktorius Lauri Hussaras – dalyvaus rinkimuose

Didžiausios Baltijos šalyse žiniasklaidos grupės „Eesti Meedia“ valdomas Estijos dienraštis „Postimees“ turės naująjį vyriausiąjį redaktorių. „Postimees“ praneša, kad iki šiol vyriausiuoju redaktoriumi dirbęs Lauri Hussaras pasirinko politiką – dalyvaus rinkimuose.
Lauri Hussaras
Lauri Hussaras / Konstantin Sednev/„Postimees“ nuotr.

Penktadienį L.Hussaras pranešė „Eesti Meedia“ nusprendęs prisijungti prie partijos „Eesti 200“ ir dalyvauti rinkimuose į šalies parlamentą.

„Postimees“ atsakingoji leidėja Merili Nikkolo patvirtino, kad „Eesti Meedia“ tą pačią dieną nutraukė darbo santykius su L.Hussaru.

„Dėkojame Lauri už jo darbą, tačiau tuo pat metu labai liūdna, kad jis šį sprendimą priėmė prieš pat kandidatų registracijos pabaigą, iš esmės – paskutinę minutę“, – sakė M.Nikkolo.

Artimiausiu metu „Eesti Meedia“ pradės ieškoti naujo „Postimees“ vyriausiojo redaktoriaus. Kol jis bus paskirtas, šias pareigas eis „Eesti Meedia“ naujienų departamento vadovė ir „Postimees“ atsakingoji leidėja M.Nikkolo.

Didžiausios Baltijos šalyse žiniasklaidos grupės „Eesti Meedia“ pagrindinė veikla Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – žiniasklaidos ir skelbimų portalų, televizijos, radijo, leidybos ir kiti verslai. Lietuvoje grupė valdo naujienų portalą15min, naujienų agentūrą BNS ir skelbimų portalus aruodas.lt, autoplius.lt, skelbiu.lt, cvbankas.lt bei kitus valdančią „Diginet LTU“ grupę.

Vienintelė „Eesti Meedia“ akcininkė yra Estijos investicinė bendrovė „UP Invest“. Pastaroji investuoja į sveikatos, žiniasklaidos, mažmeninės prekybos, švarios energijos ir kitus verslus. Didysis „UP Invest“ akcininkas yra Estijos verslininkas Margus Linnamäe, kuriam priklauso 78% akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas