Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie „Savy“ vadovų komandos prisijungė E.Trusovas

Tarpusavio skolinimo ir sutelktinio finansavimo platformos „Savy“, kurią valdo įmonė „Bendras Finansavimas“, informacinių technologijų (IT) padaliniui vadovaus Edvardas Trusovas. Tai nauja pareigybė, sukurta siekiant užtikrinti pažangų IT valdymą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Edvardas Trusovas
Edvardas Trusovas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Esame finansinių sprendimų ir technologijų platforma, o nauja vyriausio technologijų vadovo pareigybė – tai nuoseklus IT plėtros etapas, kuriuo siekiame ne tik užtikrinti sklandžią įmonės veiklą, bet ir siekti technologinio progreso. Sparčiai augant mūsų veiklos apimtims, pažangus IT valdymas ir informacijos saugumas yra mūsų prioritetinės sritys. Labai džiaugiuosi, kad Edvardas prisijungia prie mūsų komandos“, – sakė Audrius Žiugžda, „Savy“ platformos direktorius ir akcininkas.

E.Trusovas paskutiniuosius 6 metus dirbo IT skyriaus vadovu tokiose įmonėse, kaip „General Financing“ ir „SME Finance“ , o taip pat turi nuosavo verslo, teikiančio IT architektūros konsultacijas „fintech“ įmonėms, patirties. „Savy“ platformoje E.Trusovas bus atsakingas už verslo skaitmenizavimą, IT sistemų kūrimą, plėtrą, palaikymą, saugumą ir IT valdyseną.

Programuotojų komandai ir toliau vadovaus Edvinas Žemaitis, kuris dirba kompanijoje nuo 2019 metų ir yra atsakingas už programinės įrangos kūrimą, vystymą bei informacinių sistemų administravimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas