Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie „Vilniaus vandenų“ vadovų komandos jungiasi Simonas Klimavičius

Šiandien darbą pradeda naujasis didžiausios Lietuvoje vandentvarkos bendrovės „Vilniaus vandenys“ Veiklos planavimo ir finansų tarnybos direktorius Simonas Klimavičius. Tikimasi, jog naujasis vadovas svariai prisidės prie efektyvaus bendrovės investicinio plano valdymo, tiek prižiūrint vandentvarkos ūkį, tiek diegiant naujus veiklos skaitmenizavimo sprendimus, rašoma pranešime spaudai.
Simonas Klimavičius
Simonas Klimavičius / Asmeninio archyvo nuotr.

Naujas „Vilniaus vandenų“ Veikos planavimo ir finansų tarnybos vadovas bus atsakingas už bendrovės veiklos planavimą ir biudžeto vykdymo kontrolę, buhalterinės, reguliuojamos ir valdymo veiklų apskaitą, įmonės investicijų į infrastruktūrą planavimą, naujų finansavimo šaltinių pritraukimą. Jam taip pat patikėta organizuoti ir koordinuoti įmonės informacinių technologijų vystymo strategijos rengimą, rizikų valdymą.

„Džiaugiuosi, jog „Vilniaus vandenų“ komandą nuo šiandien papildė solidžią darbo patirtį finansų srityje sukaupęs naujas vadovas. Pastaraisiais metais mūsų bendrovė skiria didžiulį dėmesį efektyviam veiklos vystymui, todėl esu įsitikinęs, jog ilgametė Simono patirtis finansų srityje prisidės prie bendrovės finansinio stabilumo užtikrinimo, efektyvaus investicijų valdymo ir, žinoma, tvarios bei skaidrios veiklos vykdymo“, - sako bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas.

S.Klimavičius turi sukaupęs 13 metų darbo finansų srityje patirtį, iš jų 9 jis užėmė Finansų vadovo pareigas, taip pat yra ėjęs ir Valdybos nario bei Valdybos pirmininko pareigas. Iki šiol naujasis „Vilniaus vandenų“ vadovų komandos narys yra dirbęs „Čili Holdings“, „Foodout group“, Achemos grupė“, „Elmoris“ bei „LW Group“.

„Bendrovės „Vilniaus vandenys“ komandos papildymas man yra naujas profesinis iššūkis, kurį priimu su didžiuliu užsidegimu ir iškeltais aiškiais lūkesčiais svariai prisidėti prie efektyvaus šios įmonės veiklos planavimo ir biudžeto vykdymo kontrolės. Žinau, jog šiuo metu „Vilniaus vandenys“ yra išsikėlę svarbius investicinius tikslus, apgalvotai vysto savo veiklos skaitmenizavimo sprendimus ir planuoja tai vykdyti artimoje ateityje, todėl džiaugiuosi prisijungdamas prie inovatyvios ir tobulėti skatinančios aplinkos“, - teigia už bendrovės Veiklos planavimo ir finansų tarnybos vairo stojantis S.Klimavičius.

Naujasis „Vilniaus vandenų“ Veiklos planavimo ir finansų vadovas Vilniaus Gedimino technikos universitete yra įgijęs Finansų valdymo bakalauro bei Finansų inžinerijos magistro laipsnius.

Bendrovėje S.Klimavičius pakeitė anksčiau finansų vadovo pareigas bendrovėje užėmusį Gintarą Samuolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas