Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

R.Vaštakas: visiems, net ir akcininkams, turėtų būti naudinga veikianti „Lifosa“

Naujasis Vakarų sankcijų suvaržytos Kėdainių fosforo trąšų gamyklos „Lifosa“ laikinojo administratoriaus įgaliotasis atstovas Rimvydas Vaštakas teigia tikįs, kad įmonės veiklą artimiausiu metu pavyks atgaivinti nepažeidžiant nei darbuotojų, nei valstybės interesų.
Rimvydas Vaštakas
Rimvydas Vaštakas

„Tikiu, kad nelaiminga bus tik viena grupė – tai tie savininkai, kuriems taikomos sankcijos, tačiau, mano nuomone, net ir akcininkams turėtų būti naudinga veikianti įmonė“, – interviu BNS sako valstybiniame bei privačiame sektoriuje dirbęs patyręs vadybininkasR.Vaštakas.

„Lifosą“ laikinai administruojanti nemokumo administravimo bendrovė „Finance Guru“ pirmadienį pranešė, kad nuo gegužės pabaigos dirbusį įgaliotąjį asmenį Egidijų Kaselį keičia R.Vaštakas.

– Pirmadienį pristatant Jus minėta, kad jau liepos pabaigoje į darbo vietas grįš didžioji dalis „Lifosos“ darbuotojų. Kaip Jums ši užduotis atrodo dabar, kai praleidote įmonėje kelias dienas?

– Kiek atsimenu, nėra nustatyta liepos pabaiga, o rugpjūčio pirma pusė – apie tą laiką ir kalbama. Mano užduotis buvo susipažinti su dokumentais, ir teisiniais, ir įmonės, susipažinti su vadovybe. Tą aš ir padariau, labai noriu, kad būtų vertinama, kad mes kartu dirbame, atrodo, jog santykis yra labai neblogas, bet šiandien dar sunku pasakyti, dabar reikia padirbėti ir pabandyti parodyti rezultatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas