Naujasis 120 sėdimų vietų restoranas Žirmūnuose – jau penktasis „Forto“ grupės gretose. Kaip ir kituose, jame bus išlaikytas vieningas stilius – jaukaus šiuolaikiško ir retro dizaino derinys. Verslo centre „North Star“ įsikūręs restoranas klientams siūlys greitus verslo pietus. Naujienų mėgėjams kiekvieną mėnesį bus pristatomi skirtingų šalių patiekalai. Norintiems atsipūsti nuo vasaros karščių netrukus bus įrengta ir jauki lauko kavinė.
„Sunkmetis – geriausias laikotarpis ne tik susitelkti, bet ir gerai apgalvojus imtis naujų plėtros etapų“, – teigia UAB „Restoranų grupės Fortas“ marketingo vadovas Kęstutis Markevičius.
Dar daugiau naujienų restorane „Terrazza“. Čia pasikeitė viskas – interjeras, valgiaraštis, kainodara, klientų laukią ir naujas pramgų sezonas. Tiesa, naujieji savininkai nusprendė palikti jau žinomą pavadinimą.
Naujieji restorano savininkai pabrėžia, kad nuo šiol ypatingas dėmesys bus skiriamas vynui. Čia klientams bus rekomenduojamas vis kitas savaitės vynas, siūloma patraukli kaina perkant visą gėrimo butelį.
„Restoranas „Terrazza“ – kokybiškai naujas mūsų grupės žingsnis. Galėjome ir jį pavadinti „Fortu“, tačiau tai ne visai atitiktų mūsų koncepciją. Restoranas išskirtinis puikia virtuve, solidžia vynų korta ir didžiule terasa po atviru dangumi, pačiame sostinės centre, šalia Neries upės.“, – tokio sprendimo priežastis aiškina K.Markevičius.
Naujieji restorano savininkai pabrėžia, kad nuo šiol ypatingas dėmesys bus skiriamas vynui. Čia klientams bus rekomenduojamas vis kitas savaitės vynas, siūloma patraukli kaina perkant visą gėrimo butelį. Vyno žinovų ir mėgėjų laukia degustacijų ciklas. Restorane „Terrazza“ bus atidaryta ir specializuota „Vyno krautuvėlė“, kurioje už parduotuvėms įprastą kainą bus pardavinėjamas įdomesnis vynas, kurio nesiūlo įprasti prekybos centrai.
Nuo birželio vidurio restorane „Terrazza“ kiekvienas galės rasti sau tinkamų pramogų, nes čia kas dieną vyks teminiai renginiai. Pirmadieniais – šokio vakarai, kurių metu bus galima išmokti salsos, tango, valso, lindyhopo, flamenko ir net sirtakio paslapčių. Antradieniais – 15-os vynų degustacijų ciklas, supažindinantis ne tik su jų kilmės regionais, vynuogių ir vyno rūšimis, klasifikacijomis, gaminimo ir maišymo ypatybėmis, maisto derinimo su vynu pagrindais ar pateikimo kultūra, bet ir biodinamine bei ekologine vynininkyste, dvylika garsiausių vyndarių šeimų. Trečiadieniais – radijo stoties „Opus 3“ talentų vakarai su perspektyviausių jaunųjų muzikantų koncertais. Ketvirtadieniais – savaitės koncertas su jau gerai pažįstamais žymiausiais Lietuvos atlikėjais ir grupėmis. Penktadienio vakarai skirti specialiai jaunimui, susiruošusiam į vakarėlį: „pre-party“ – tai linksmybių pradžia su kokteiliais ir didžėjaus bei instrumentinės muzikos sinteze. Savaitgaliai restorane „Terrazza“ bus skiriami šeimai – specialios pamokėlės vaikams apie aitvarus, šachmatus ir šokius.