Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revel Systems“ plės padalinį Lietuvoje, didins darbuotojų skaičių Vilniuje

Atsiskaitymo prekybos vietose (angl. Point-of-Sales) ir verslo valdymo sistemos paslaugų, paremtų debesų kompiuterija, tiekėja „Revel Systems“ skelbia apie planus plėsti savo padalinį Lietuvoje. Bendrovė planuoja Vilniaus komandą padidinti keliomis dešimtimis specialistų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Revel Systems“ biuras verslo centre „Quadrum“
„Revel Systems“ biuras verslo centre „Quadrum“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Revel Systems“ veiklą Lietuvoje pradėjo 2015 metais, įsteigdama pardavimų padalinį Vilniuje. Vėliau, 2017 metais bendrovė išsiplėtė ir tapo Europos regioną apimančiu kompetencijos centru, kuriame dirba užsakymų vykdymo, klientų konsultavimo techniniais klausimais, apskaitos, programinės įrangos kūrimo ir testavimo specialistai.

Atsižvelgiant į didėjantį klientų skaičių ir augantį naujų klientų susidomėjimą, taip pat į bendrovės augimą pasauliniu mastu, „Revel Systems“ didina darbuotojų skaičių Lietuvoje. Produkto ir programinės įrangos kūrimo specialistai padės „Revel“ kurti ir diegti naujas produkto funkcijas ir toliau plėtoti verslo sistemos galimybes.

„Lietuvos talentai technologijų srityje siekia aukščiausios kokybės standartų ir mus maloniai stebina mūsų Vilniaus padalinyje vykstantis produkto plėtros ir klientų aptarnavimo techniniais klausimais darbas, – sakė „Revel Systems“ Vykdančioji Klientų sėkmės vadovė Leslie Leaf. – Praėjusiais metais paskelbėme planus plėsti Europos kompetencijų centrą Lietuvoje ir džiaugiamės, kad toliau vykdome pradėtą plėtrą, pasiūlydami naujų darbo vietų produkto ir programinės įrangos kūrimo inžinieriams.“

Bendrovės darbuotojų skaičius Lietuvos padalinyje išaugo iki 210. Šiais metais „Revel“ Lietuvoje planuoja įdarbinti kelias dešimtis darbuotojų programinės įrangos kūrimo, testavimo, produkto dizaino, duomenų bazės priežiūros, klientų aptarnavimo techniniais klausimais, programavimo projektų valdymo scrum metodu, taip sustiprindama produkto kūrimo ir darbo su klientais sėkmingai besidarbuojančias komandas.

„Revel“ komanda Lietuvoje atlieka lemiamą vaidmenį kuriant ir plėtojant bendrovės produktą. Mūsų Vilniaus padalinyje atliekami programinės įrangos kūrimo ir plėtros darbai yra labai svarbūs „Revel“ informacinės sistemos elementai, įskaitant vartotojo sąsajos / vartotojo patirties dizainą, kokybės užtikrinimą, programinės įrangos architektūrą ir kita.,“ – aiškina „Revel Systems“ žmogiškųjų išteklių direktorė Rasa Berškienė.

2010 metais įsteigta „Revel“ teikia rinkai originalų debesų kompiuterija paremtą atsiskaitymo prekybos vietoje sprendimą. Atsiskaitymų prekybos vietose ir verslo valdymo sistema suteikia inovatyvų technologinį sprendimą, padedantį restoranams ir mažmeninės prekybos verslui pagerinti klientų aptarnavimą, diversifikuoti pajamų srautus ir sklandžiai plėsti savo verslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas