Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rimi.lt“ pirkinius į namus pristatys ir Klaipėdos mieste

Prieš mažiau nei mėnesį pradėjusi veikti Klaipėdoje, e. parduotuvė „Rimi.lt“ šiame pajūrio mieste pradeda teikti pirkinių pristatymo į namus paslaugą. Apie tai skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„Rimi“ prekių pristatymas
„Rimi“ prekių pristatymas / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.
Temos: 1 „Rimi“

„Pradėję veiklą karantino pradžioje, jam baigiantis jau teikiame visas e. parduotuvės paslaugas keturiuose didžiausiuose šalies miestuose. Jei dėl pandemijos nebūtume koregavę plėtros planų, pajūrį „Rimi.lt“ būtų pasiekusi žymiai vėliau. Dabar ir uostamiesčio gyventojams, ir čia tik šiltajam sezonui atvykstantiems pirkėjams prieinamos tiek prekių pristatymo į namus, tiek prekių atsiėmimo punktų paslaugos“, – sako „Rimi Lietuva“ e. komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius.

Pranešime rašoma, kad elektroninėje parduotuvėje pirkėjų krepšelis yra kelis kartus didesnis nei fizinėse tinklo parduotuvėse. Daugiausia perka 36-45 metų pirkėjai, e. parduotuvėje perkantys vyresni nei 65 metų amžiaus pirkėjai, lyginant su amžiaus kitomis grupėmis, tai daro dažniausiai. Daugiau nei 40 proc. visų „Rimi.lt“ pirkėjų sudaro 26-35 amžiaus gyventojai.

Prekių pristatymo į namus paslaugą e. parduotuvės „Rimi.lt“ pirkėjai gali užsakyti suformavę minimalų – 10 eur. pirkinių krepšelį ir, nurodę tokį pageidavimą komentarų skiltyje, gauti prekes į namus be tiesioginio kontakto su kurjeriu: atvežęs e. parduotuvei priklausančiu transportu, jis prekes saugiai palieka prie pirkėjų durų. Taip pat saugiai, be tiesioginio kontakto, ir visada nemokamai „Rimi.lt“ pirkėjai gali atsiimti įsigytas prekes tam skirtuose punktuose. Klaipėdoje jie įrengti prekybos centruose „Taikos 64“ ir „Molas“.

„Rimi.lt“ prekių atsiėmimo punktai taip pat veikia Šiauliuose, prekybos centre „Saulės miestas“ ir Šiaulių Dainų rajone esančiame prekybos centre „Rimi“, Kaune – prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ bei pirkinių centre „Savas“, bei Vilniuje – prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“, „Rimi“ prekybos centre, Kedrų gatvėje, bei prekybos slėnyje „Nordika“. Vilniečiai įsigytas prekes gali atsiimti ir „Rimi Drive“ – sostinės Šiaurės miestelyje įrengtame prekių atsiėmimo punkte, kur atvykus, pirkinius atneša ir tiesiai į automobilio bagažinę ar ant galinės sėdinės palieka e. parduotuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito