Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„SBA Home“ vadovę R.Kižienę keičia J.Radzevičė

SBA grupės baldų gamybos įmonių ir logistikos centro valdytojos „SBA Home“ vadovę Raimondą Kižienę nuo lapkričio pakeis Jurgita Radzevičė, iki šiol vadovavusi įmonės Verslo plėtros departamentui, pranešė grupė.
SBA nuotr.
Jurgita Radzevičė

J.Radzevičė sako, kad baldų pramonei lėtėjant bus siekiama stabilizavimo, ieškoma naujų plėtros galimybių.

„Nors pastaraisiais metais visame pasaulyje baldų paklausa lėtėjo, žengdami į kitus metus tikimės stabilizacijos ir sieksime auginti savo rinkos dalį eksporto šalyse, o kartu nuolat ieškome strateginės plėtros galimybių. Tam turime visas prielaidas – puikią profesionalų komandą, maksimalią koncentraciją į efektyvią ir inovatyvią gamybą“, – pranešime sako J.Radzevičė.

Anot pranešimo, J.Radzevičė grupėje dirba ilgiau nei dvejus metus, iki tol ji vadovavo bendrovei „Scandagra Eesti“, taip pat yra Ignalinos atominės elektrinės nepriklausoma valdybos narė.

SBA viceprezidentas ir „SBA Home“ valdybos pirmininkas Egidijus Valentinavičius sako, kad iš naujosios vadovės tikimasi bendrovės efektyvumo, inovacijų ir strateginės plėtros: „Kompanijos vairą perimant Jurgitai veiklos prioritetais išliks efektyvumas, inovacijos ir strateginė plėtra“.

„SBA Home“ valdo baldus gaminančias grupės įmones „Inno Line“, „Klaipėdos baldai“, Šilutės baldai“ ir „Visagino linija“, taip pat ir logistikos centrą „Innovo logistika“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas