Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Senhasegura“ bendradarbiaus su „NOD Baltic“

„Senhasegura“ kovo mėnesį paskelbė apie pradėtą bendradarbiavimą su „NOD Baltic“, kuris užtikrins klientų aptarnavimą Lietuvos ir Latvijos rinkose, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Verslas

„NOD Baltic“ direktorius Tomas Parnarauskas pastebi, kad šiomis dienomis susiklosčiusi situacija tiesiogiai atliepia į privilegijuotos prieigos valdymo sprendimo „Senhasegura“ aktualumą Lietuvos rinkoje.

„Šiuo metu, kai duomenų nutekėjimo paviešinimo bumas tęsiasi ir toliau, dauguma vadovų pradėjo rūpintis organizacijos duomenų apsaugos prevencija. Paprastiems darbuotojams pakanka apriboti administratoriaus teises ir įdiegti duomenų nutekėjimo prevencijos (DLP) sprendimą, o ką daryti su sitemų administratoriais, programuotojais ar kitais IT paslaugų teikėjais – klausimas lieka atviras. Čia į pagalbą pasitelkiami „Senhasegura“ PAM sprendimai. Šį gamintoją iš kitų rinkoje esančių žaidėjų išskirčiau, dėl tokių pačių savybių kaip ir kitą mūsų ilgametį partnerį „ESET“ – paprastas diegimas ir efektyvumas“, – komentavo „NOD Baltic“ direktorius.

Pranešime pažymima, kad „Senhasegura“ kovoja su duomenų vagystėmis, analizuojant žmogaus ir įrenginių atliktus veiksmus, bei tapatybę tokiems ištekliams, kaip tinklo įrenginiai, serveriai, duomenų bazės, „Industry 4.0“ ir „DevOps“ aplinkos.

2020 m. „Senhasegura“ buvo pripažinta „Challenger“ „Gartner Magic Quadrant“ (MQ) ataskaitoje ir yra viena iš dviejų kompanijų pasaulyje, kuri gavo „Gartner Peer Insights“ 2021 m. pripažinimą.

„Baltimax“ vadovas Andrius Mickevičius, atsakingas už pardavimus Lietuvoje, akcentuoja privilegijuotos prieigos valdymo sprendimo aktualumą valstybinėms organizacijoms.

„Senhasegura PAM sprendimai galėtų būti aktualūs bet kuriai organizacijai, kaupiančiai ir tvarkančiai asmens duomenis ar kitą jautrią bei konfidencialią informaciją. Kuo sudėtingesnė organizacijos naudojamų sistemų visuma – tuo labiau tikėtina, kad PAM sprendimai yra būtini siekiant suvaldyti rizikas dėl neteisėto informacijos pasiekimo ir netinkamo jos panaudojimo. Vis dažniau aprašomi duomenų nutekėjimo atvejai ypatingai turėtų priversti apie PAM sprendimus susimastyti valstybinio ar komercinio sektoriaus organizacijas, kaupiančias didelius fizinių asmenų duomenų kiekius“, – priduria A.Mickevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas