Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šeimyninio skandalo įtaka: V.Siegel parduotuvės lankomumas balandį gerokai išaugo

Šeimyninio skandalo sūkuryje atsidūrusios Viktorijos Siegel-Suodaitės parduotuvės shopbysiegel.com lankomumas balandį, palyginus su kovu, gerokai išaugo. Kaip rodo similarweb.com duomenys, balandį nuomonės formuotojos parduotuvė sulaukė 64 proc. daugiau lankytojų nei kovą.
Viktorija Siegel-Suodaitė
Viktorija Siegel-Suodaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Jau kelis mėnesius netyla konflikto tarp V.Siegel ir jos vyro Lauryno Suodaičio atgarsiai. Ši istorija tęsiasi jau kelis mėnesius. Tiek V.Siegel, tiek L.Suodaitis nevengia viešuosiuose tinkluose aptarinėti savo asmeninio gyvenimo detalių, nuolat kalba apie konflikto priežastis.

Panašu, kad domimasi ne tik V.Siegel asmeniniu gyvenimu, bet ir jos kosmetikos parduotuve shopbysiegel.com – pastaroji sulaukė papildomos lankytojų „injekcijos“.

V.Siegel parduotuvės lankomumas / similarweb.com duomenys
V.Siegel parduotuvės lankomumas / similarweb.com duomenys

Kaip rodo žiniatinklio srautą stebinčios similarweb.com duomenys, balandį moters parduotuvė sulaukė 89,2 tūkst. apsilankymų, kai kovą jų buvo 54,tūkst. Taigi, augimas siekia 64,58 proc. Tuo tarpu vasarį parduotuvė sulaukė 26,2 tūkst. apsilankymų.

Pagal lankytojų srautą parduotuvė Lietuvoje balandį buvo 821–a. Vidutiniškai vartotojas V.Siegel parduotuvėje praleisdavo 4,38 minutės.

Daugiausia srauto – 89 proc. – sugeneravo Lietuvos vartotojai, 8,40 proc. atėjo iš Jungtinės Karalystės, likusieji nežymūs skaičiai – iš Prancūzijos, Nyderlandų ir Lenkijos.

Registrų centro duomenimis, V.Siegel-Suodaitės įkurta mažoji bendrija „Shopbysiegel.com, MB“ 2021 m. uždirbo 1,37 mln. eurų pelno ir skaičiavo 6,86 mln. eurų apyvartos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas