Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Socialiai atsakingos įmonės dovanojo daugiau nei 45 tonas deguonies

Ekologija ir gamtos išteklių naudojimas – vienos iš rimčiausių šių dienų problemų, kurias žmonijai spręsti sekasi gana vangiai ir lėtai.
Socialiai atsakingos įmonės dovanojo daugiau nei 45 tonas deguonies
Socialiai atsakingos įmonės dovanojo daugiau nei 45 tonas deguonies / UAB Saugima nuotr.

Remiantis Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos duomenimis, medienos gavybai skirtuose miškuose kasmet iškertama apie 70 procentų priaugančios medienos, todėl socialiai atsakingos įmonės „Saugima“ ir „3M“ šių metų rugpjūčio-spalio mėnesiais organizavo socialinę akciją, skatinančią ekologiškumą bei mažinančią gamtos išteklių naudojimą.

„Nuo rugpjūčio 10 iki spalio 12 dienos kartu su partneriu „3M“ inicijavome socialinę akciją, kurios metu už kiekvieną nupirktą pažymėtą „3M“ klausos apsaugos produktą pažadėjome pasodinti po medį. Taip ir padarėme“, teigia UAB „Saugima“ atstovai.

VIDEO: Saugimos ir 3M socialinės akcijos finalas (1 ha miško sodinimas!)

Anot įmonės UAB „Saugima“, akcijos finale, šių metų spalio 22 dieną, UAB „Saugima“ ir „3M“ įmonių darbuotojai, Trakų rajone, patys sodino mišką. Per bemaž 3 valandas šaknis įleido net 3 tūkstančiai medžių: „Nors tuo metu Lietuvoje siautėjo stiprūs vėjai, susivieniję pasodinome 1 hektarą pušų. Taip žmonėms padovanojome daugiau nei 45 tonas papildomo deguonies per metus.“

UAB „Saugima“ ir „3M“ įmonės neabejoja, kad ši socialinė iniciatyva turėtų būti tęstinė, kadangi Lietuvoje iškertama daugybė miškų, o miškingumui atstatyti prireikia daug metų.

Socialiai atsakingų įmonių atstovų teigimu, ši akcija skatina ne tik ekologiškumą, bet ir vienija žmones. Tuo pačiu metu sutelkiamas dėmesys į gamtos išteklių panaudojimą ir jų atnaujinimą.

Daugiau informacijos apie įmonės veiklą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas