Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sostinėje duris atvers „Gym+“ sporto klubas, kuriame pasijusite lyg nuotaikingame vakarėlyje

„Mums sportas – tai ne tik sveikata, bet ir maloniai praleistas laikas, todėl visus kviečiame ne vargti, o mėgautis sportu“ – sako „Gym+“ rinkodaros projektų vadovė Akvilė Macijauskaitė ir kviečia visus rugpjūčio 25 d. apsilankyti sostinės prekybos centre „Panorama“ , kur duris atvers vienas moderniausių ir didžiausių Lietuvos sporto klubų.
Gym+ Panorama
Gym+ Panorama / Gym+ nuotr.

Sportas – tai šventė

„Kai prieš atidarymą klube apsilankiusiems „Gym+“ tinklo savininkams pasakiau, jog tai moderniausias mūsų klubas Lietuvoje, jie nedelsiant pataisė mane, jog tai bene moderniausias klubas Baltijos šalyse. Iš tiesų naujausioje mūsų grupinių treniruočių salėje gali pasijusti lyg madingoje laisvalaikio vietoje. Sportui parinkta išskirtinė muzika, šviesų instaliacijos, išskirtinis interjeras mūsų klubus paverčia nuotaikingiausia vieta stiprinti kūną ir dvasią. Norime, kad žmonės pas mus ateitų gerai praleisti laiką ir išeitų ne tik pasportavę, bet atsipalaidavę bei pailsėję“, – sako A.Macijauskaitė.

Gym+ nuotr./Gym+ Panorama
Gym+ nuotr./Gym+ Panorama

„Panoramoje“ duris atvėręs sporto klubas, kaip ir kiti „Gym+“ klubai, veiks visą parą. Pasak A.Macijauskaitės, „Gym+“ pirmieji Lietuvoje nusprendė savo sporto erdvių neuždaryti nakčiai. Kiekvienas žmogus turi savo paros ritmą: vieni gali sportuoti anksti ryte, kiti vėlai vakare, yra ir žmonių grupė, kurie aktyvūs būna naktimis.

„Mes patys sportuojame ir esame labai skirtingi, tad labai gerai suvokiame skirtingų klientų poreikius ir tai atspindi ne tik mūsų sprendimas dirbti visą parą. Klubuose rasite itin didelį pačioms įvairiausioms sporto šakoms tinkantį treniruoklių ir sporto įrangos bei erdvių pasirinkimą, taip pat gausų grupinių užsiėmimų sąrašą. Kiekvieną mėnesį surengiame net 1500 grupinių treniruočių su patyrusiais profesionaliais treneriais, tinkančių tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems sportininkams“, – pasakoja A.Macijauskaitė.

Ras ne tik įrangą, bet ir patarimus

Atnaujintame 1900 kv. m sporto klube įrengta profesionalų vertinama įranga, o pats klubas suskirstytas į skirtingo profilio zonas: kardio zoną, apšilimo zoną, trosinių treniruoklių zoną, laisvų svorių zoną, funkcinę zona bei grupinių treniruočių salę.

Kiekvienas klubo narys sporto metu gali atsipalaiduoti pirtyse, soliariumuose, bei nemokamai mėgautis filtruotu vandeniu, taip pat sporto bare pasirinkti specialistų atrinktų užkandžių bei gėrimų, skirtų sportuojantiems žmonėms.

Žmonės nutarę tik dabar pradėti sportuoti „Gym+“ klubuose ras ne tik visą reikiamą inventorių, bet ir profesionalius patarimus. 160 kvalifikuotų specialistų būrys padės sudaryti ne tik treniruočių, bet ir mitybos programą.

Gym+ nuotr./Gym+ Panorama
Gym+ nuotr./Gym+ Panorama

Atidaryme – dovanų lietus

Naujojo „Gym+“ klubo atidarymo dieną visų svečių laukia ypatinga sportinė ir šventinė nuotaika. „Kiekvienas atėjęs bus apdovanotas rėmėjų dovanomis, vyks įvairūs žaidimai ir loterijos, o renginio kulminacija – „Gym+ Combat party“ ir „Zumba party“ kiečiausioje grupinių užsiėmimų salėje“, – sako .....

Renginio metu vyks bus dalinami klubo partnerių „Kauno Grūdai“, „Red Bull“, „Nike“ įsteigtos dovanos, taip pat bus galimybė laimėti „Gym+“ metines narystes.

Atidarymo proga suteikiama galimybė įsigyti abonementą už ypatingą kainą – viskas įskaičiuota narystę vos už 16,6 eur/mėn.

Klubo atidarymas prasidės š. m. rugpjūčio 25 d. 17 val.

„Panoramoje“ duris atversiantis klubas – jau 14-a „Gym+“ sporto erdvė Lietuvoje. Tai didžiausias „Gym+“ sporto klubas, užimantis daugiau kaip 1900 kv.m. Treniruočių erdvė įrengta visiškai atnaujinus anksčiau čia veikusio sporto klubo patalpas.

Šiuo metu „Gym+“ yra didžiausias sporto klubų tinklas šalyje, kurio klubus galima rasti Vilniuje, Kaune, Panevėžyje bei Klaipėdoje.

Daugiau informacijos apie renginį čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas