Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Starbucks“ atnaujina savo kavinių Kinijoje darbą, pagerėjus padėčiai dėl koronaviruso

Didžiausias pasaulyje kavinių parduotuvių tinklas, amerikiečių bendrovė „Starbucks“, paskelbė atnaujinanti šimtų savo kavinių Kinijoje darbą, kurios buvo uždarytos dėl koronaviruso protrūkio.
„Starbucks“ šaltas kavos gėrimas
„Starbucks“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Starbucks“ generalinis direktorius Kevinas Johnsonas pranešė, kad atsižvelgiant į padėties dėl koronaviruso gerėjimą, šiuo metu antroje pagal dydį bendrovės rinkoje veikia 85 proc. tinklo kavinių.

Naujų užsikrėtimo skaičius Kinijoje pastarosiomis dienomis mažėja, tačiau kitose šalyse epidemijos plitimas įgauna pagreitį.

Praėjusią parą Kinijoje buvo nustatyti 327 nauji užsikrėtimo atvejai, pranešė Kinijos valstybinis sveikatos komitetas. Tai yra mažiausias skaičius nuo sausio 23 dienos.

„Mažėjant naujų užsikrėtimo atvejų skaičiui Kinijoje, pastebime ankstyvus šio regiono atsigavimo ženklus“, – „The Wall Street Journal“ skirtame laiške rašė K.Johnsonas.

„Starbucks“ praėjusį mėnesį paskelbė uždaranti daugiau nei pusę iš savo maždaug 4,29 tūkst. kavinių Kinijoje reaguodama į koronaviruso protrūkį.

Šiuo metu durų dar neatvėrė maždaug 640 tinklo kavinių.

Kiek anksčiau bendrovė perspėjo, kad kavinių uždarymas turės neigiamos įtakos antrojo finansinio ketvirčio ir visų einamųjų finansinių metų rezultatams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas