Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Statys vamzdžių suvirinimo cechą Klaipėdos LEZ – samdys 40 specialistų

UAB „Focus Fabrication Group” pasirašė sutartį dėl 4 mln. EUR vertės investicinio projekto Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ). Kompanija 1,18 ha sklype iki 2019-ųjų vidurio planuoja pastatyti vamzdynų surinkimo ir suvirinimo cechą, įdarbinti apie 40 specialistų ir produkciją eksportuoti Vakarų Europos naftos ir dujų pramonės kompanijoms.
Klaipėdos LEZ teritorija iš paukščio skrydžio.
Klaipėdos LEZ teritorija iš paukščio skrydžio. / Klaipėdos LEZ nuotr.

„Focus Fabrication Group“ (FFG) iki šių metų vidurio planuoja suprojektuoti 3.700 kvadratinių metrų vamzdynų surinkimo ir suvirinimo cechą su gamybos, sandėliavimo ir administracinėmis patalpomis.

Bendrovė planuoja įdarbinti daugiau kaip 30 aukštos kvalifikacijos vamzdynų surinkėjų bei suvirintojų ir dar maždaug dešimtį darbuotojų administracijoje bei sandėlyje. Pastato statybas planuojama pradėti šią vasarą, o jas užbaigti ir imtis gamybos – vėliausiai antrą 2019-ųjų metų ketvirtį.

Arvydas Galminas, FFG projekto vadovas, komentuoja, kad Klaipėda pasiūlė puikią intrastruktūrą, greitą prieigą jūra iki galutinių klientų Beneliukso šalyse, stiprias ir kvalifikuotas paslaugas investuotojams bei kvalifikuotą darbo jėgą.

„Taip pat vertiname itin profesionalią ir aktyvią Klaipėdos LEZ komandos pagalbą gaunant statybos ir kitus su statyba susijusius leidimus, projektuojant pastatą ir kitose srityse“, – tvirtina A.Galminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas