Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventosios „Rimi“ atostogų išėjo ir šaldytuvas: „Sūreliai tarp pirštų byra kaip kopų smėlis“

Šventojoje su šeima poilsiaujantis 15min skaitytojas nufilmavo nenormalią padėtį čia esančioje prekybos centrų tinklo „Rimi“ parduotuvėje. Pieno ir mėsos gaminiai čia buvo saugomi oro temperatūroje, tačiau skyrius ir toliau veikė, o mažai pasirinkimo turintys poilsiautojai šiuos produktus pirko.
Šventosios centre
Šventosios centre / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šventojoje penktadienį apie 16 val. užėjus į centre esančią „Rimi“ parduotuvę Jūros g. 2, pieno skyriaus šaldytuve galima pamatyti 18,5 laipsnio temperatūrą! Vaikiški sūreliai linko rankose, kelios parduotuvės darbuotojos aiškinosi, kad šaldytuvas yra sugedęs. Kai paklausiau, kodėl nėra jokio užrašo, įspėjančio apie tai, ir apskritai kodėl prekiaujama tokiais pieno produktais, jos tik gūžtelėjo pečiais ir nuėjo į šalį“, – piktinosi 15min skaitytojas.

Pasak jo, paprastai prekybos centre šaltis nuo šaldytuvo sklinda jau iš toli, tačiau šiuo atveju, įkišus ranką į šaldytuvą jautėsi ne vėsa, bet šiluma. Toks pats pojūtis buvo ir prie šaldytuvo, kuriame buvo saugomi apdorotos mėsos gaminiai, tik jame nebuvo elektroninio termometro.

VIDEO: Sugedęs šaldytuvas Rimi parduotuvėje Šventojoje

Taip pat vyriškis tikino, kad parduotuvės darbuotojos dėl šaldytuvo gedimo nesuko galvos. Jos sakė, kad lyg ir veža detalę iš Vilniaus, kuria bus pakeista sugedusi, tačiau skyriaus uždaryti nė neketino.

„Kai klausiau, kodėl skyrius neuždarytas, kai sūrelis tarp pirštų – kaip smėlis kopose byra? Tai juk pieno produktai – karštyje greitai gendantis produktas. Aš atėjau vaikams sūrelių, o čia – nuodai. Jokios reakcijos, dingo iš akių. Nesvarbu, kad kažkas apsinuodys, joms reikia padaryti apyvartą. Gal bijo, kad ko nors neišskaičiuotų iš atlyginimo“, – toliau pasakojo pašnekovas.

Vyras teigė vis tiek nusipirkęs produktų, kurių atėjęs, nors ir bijantis dabar apsinuodyti. o ką daryti – Šventojoje tik dvi normalios parduotuvės, žmonių – begalė.

„Taip, Šventosios „Rimi“ parduotuvėje šiandien buvo sutrikusi vieno iš šaldymo įrenginių veikla. Šiuo metu gedimas praktiškai pašalintas, tad savaitgalį pirkėjai galės įsigyti tinkamoje temperatūroje atvėsintų gaminių. Labai atsiprašome pirkėjų dėl patirtų nepatogumų“, - teigė „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Bielskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito