Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Swedbank“ pristatė vaizdo konsultacijos paslaugą

Taupydami laiką ir vengdami nebūtinų kontaktų gyventojai ir verslo įmonės aktualiais finansiniais klausimais su „Swedbank“ specialistais jau gali konsultuotis vaizdo skambučiais. Banko duomenimis, per mėnesį tokiu būdu konsultacijai rūpimais klausimais susisiekia vidutiniškai 400 klientų, rašoma „Swedbank“ pranešime žiniasklaidai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.
Temos: 1 „Swedbank“

„Pandemija padiktavo naujas sąlygas susitikimams – vaizdo skambučiai darbo aplinkoje tapo įprastu reiškiniu. Siekdami klientams sukurti galimybę tokiu pat patogiu ir greitu būdu gauti atsakymus į iškilusius finansinius klausimus, pradėjome teikti banko specialistų konsultacijas vaizdo skambučiais“, – sako Jūratė Gumuliauskienė, „Swedbank“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovė.

Pasak banko atstovės, vaizdo skambučių metu gyventojai su banko specialistais dažniausiai konsultuojasi dėl būsto paskolos ir automobilio lizingo, taip pat asmeninių finansų valdymo klausimais.

Tuo metu verslo klientai kreipiasi norėdami išsiaiškinti sąlygas dėl mokėjimo terminalų, e. komercijos paslaugų, finansavimo suteikimo ir kitų verslui aktualių klausimų.

„Konsultacija su banko darbuotoju vyksta per programą „MS Teams“, ir pokalbis yra toks pat individualus, kaip ir įprasti susitikimai banko padalinyje. Be to, vaizdo skambučiai leidžia tiek klientui, tiek banko darbuotojui dalytis savo ekrano vaizdu. Tai aktualu, pavyzdžiui, prireikus pademonstruoti, kaip rasti reikalingas funkcijas interneto banke“, – komentuoja J.Gumuliauskienė.

Vaizdo konsultacijas klientai gali užsisakyti „Swedbank“ interneto banke, o prie jų galima prisijungti naudojantis bet kokiu įrenginiu: kompiuteriu, planšete ar išmaniuoju telefonu.

Kaip pažymi J.Gumuliauskienė, šio naujo komunikacijos kanalo su banku atsiradimas – žingsnis, siekiant didinti saugų ir patogų finansinių paslaugų prieinamumą klientams.

„Dauguma „Swedbank“ klientų aktyviai naudojasi nuotolinio konsultavimo paslaugomis. Šiandien devyni iš dešimties kasdienių finansinių klausimų yra išsprendžiami nuotoliniu būdu – naudojantis išmaniąja programėle arba interneto banku“, − sako „Swedbank“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovė J.Gumuliauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas