Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinė siuntų bendrovė „Venipak“ turi naują vadovą

Šiemet veiklos dvidešimtmetį paminėjusi tarptautinė siuntų bendrovė „Venipak“ turi naują generalinį direktorių – 8 metus įmonių grupei vadovavusį Justą Šablinską pakeitė patirtį didžiausiose Lietuvos bendrovėse sukaupęs Andrius Ladauskas, rašoma „Venipak“ pranešime spaudai.
„Venipak“ vadovas Andrius Ladauskas
„Venipak“ vadovas Andrius Ladauskas / „Venipak“ nuotr.
Temos: 2 Karjera Siunta

„Natūralu, jog po beveik dešimties toje pačioje kompanijoje praleistų metų priėmiau sprendimą pasitraukti. Esu dėkingas komandai už tai, ką pavyko kartu per tą laiką nuveikti, sukurti ir net neabejoju, kad šis pokytis yra naujo ambicingo etapo pradžios ženklas“, – sako J.Šablinskas.

Naujasis „Venipak“ generalinis direktorius A.Ladauskas vadovavimo patirties sėmėsi didžiausiose šalies įmonėse, tokiose kaip „Lietuvos geležinkeliai“ ir „Vilniaus prekybos“ įmonių grupė, vadovavo elektroninei parduotuvei „Barbora“, valdančiai el. parduotuves Baltijos šalyse, kur įgijo vertingos praktinės patirties ir užaugo kaip vadovas.

Vadovavimo ir lyderystės įgūdžius A.Ladauskas toliau stiprina studijuodamas ISM vadovų programoje, kuri, pasak jo, yra labai koncentruota ir nukreipta į būtent į vadovo rolę.

„Organizacijoje man svarbiausia komandiškumas, bendradarbiavimas bei įmonės kultūra, kurioje turi būti aiškiai nustatytos ribos, koks elgesys yra priimtinas, o koks ne. „Venipak“ vidinė kultūra yra labai aukštame lygyje, kompanija turi didelį potencialą toliau augti. Sieksiu užtikrinti tolesnį tvarų įmonės augimą, o organizacijos vidinės kultūros lygį ne tik išlaikyti, bet ir dar labiau kilstelėti“, – teigia A.Ladauskas.

Vadovų komandoje – ir daugiau pokyčių

Generalinio direktoriaus pasikeitimas nėra vienintelis pokytis vadovų komandoje – prie jos prisijungė dvi patyrusios pardavimų vadovės, taip pat paskirta nauja operacijų vadovė.

Nuo rugsėjo pabaigos „Venipak“ įmonių Baltijos šalyse pardavimų vadove tapo Jurgita Karčiauskaitė, pastaruosius beveik du dešimtmečius patirtį kaupusi telekomunikacijų ir IT sektoriuose. Lietuvos pardavimų komandai vadovauja 11 metų patirtį turinti Greta Aukštakojienė. Abi savo sričių profesionalės prieš prisijungdamos prie „Venipak“ dirbo įmonėje „Telia Lietuva“.

Prieš metus prie kompanijos vadovų komandos prisijungusi Sabina Bačiulienė pradėjo eiti „Venipak“ operacijų vadovės pareigas. Ji atsakinga už visas operacijas Baltijos šalyse, efektyvumo bei strateginių iniciatyvų užtikrinimą, veiklos procesų racionalizavimą bei logistikos operacijų optimizavimą.

„Įmonės grupių vadovų struktūra ir komanda yra galutinai suformuota bei pasiruošusi judėti pirmyn pačia aukščiausia pavara, vedami vieningos vizijos ir tikslų“, – pažymi A.Ladauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai