Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Druskininkuose – naujas baras

Startuolių, technologinių ir kūrybinių industrijų lokacijų tinklas „Tech Zity“ Druskininkuose savo darbostogų projektą „Tech Spa“ papildė baru. Meksikietiško stiliaus baras „Cantina“ veiks ir kaip kultūrinė erdvė – šiltuoju metų laiku kiemelyje vyks koncertai, kino seansai, komikų pasirodymai.
„Cantina“
„Cantina“ / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Druskininkai Baras

Šios erdvės tikslas – populiarinti Druskininkus ir sukurti naują traukos centrą tiems, kurie vasarą rinksis tarp skirtingų Lietuvos kurortų. Vasaros sezonui „Tech Spa“ ir baro „Cantina“ lauko erdvėje jau suplanuoti 9 koncertai, nemokami „Kino pavasario“ filmų seansai, komikų pasirodymai.

„Per kelerius metus bandėme įvairius partnerystės modelius, bendradarbiavome su trimis skirtingais restoranais, bet galiausiai pamatėme, kad turime investuoti patys – sukurti tokią kultūrinę erdvę ir barą, kuris sustiprintų mūsų darbostogų projektą, kartu ir Druskininkų renginių lauką,“ – sako „Tech Zity“ vadovas Darius Žakaitis.

Baras „Cantina“ sukurtas bendradarbiaujant su Vilniuje veikiančio „YDA“ baro savininkais.

„Turime puikias darbo ir nakvynės erdves, tačiau mums trūko dviejų elementų – kultūrinės veiklos ir vietos, kurioje būtų smagu leisti laisvalaikį. Esu tikras, kad ši plėtra prisidės prie Druskininkų potencialo auginimo – kurortas jau turi viską, ko reikia geram poilsiui, bet dažnas čia pasigesdavo aktyvesnės kultūrinės veiklos jaunesnei auditorijai,“ – teigia „Tech Spa“ vadovas Karolis Petkus.

Pasak jo, planuojama bendradarbiauti su Druskininkų Kultūros centru, Jaunimo užimtumocentru, kad kultūros kiemelyje nuolat vyktų skirtingai auditorijai skirti renginiai.

„Tech Zity“ valdo keturias startuolių, technologinių ir kūrybinių industrijų lokacijas Vilniuje – „Tech Park“, „Tech Arts“, „Tech Loft“ ir būsimą didžiausią Europoje technologijų ir kūrybinių industrijų miestelį „Tech Zity Vilnius“. „Tech Spa“ projektas, įsikūręs Druskininkuose, skirtas įmonių darbuotojų darbostogoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas