Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Tesonet“ akceleratorius investuoja į emocinės gerovės startuolį „Yours App“

„Tesonet“ akceleratorius investuoja į Didžiojoje Britanijoje vystomą emocinės gerovės startuolį „Yours App“. Startuolio kuriama programėlė išmaniesiems telefonams išsiskiria emocinės gerovės paslaugų gausa ir siekiu padėti vartotojams visame pasaulyje sukurti savo emocinės gerovės ritualus, grįstus kiekvieno unikaliais įpročiais. „Tesonet“ akceleratoriaus įsitraukimas apims ne tik investiciją, bet ir akceleraciją, subalansuotą pagal konkrečius „Yours App“ poreikius produkto vystymo, rinkodaros, pardavimų ir kitose srityse, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / 123rf.com nuotr.

Siekiant užtikrinti emocinę gerovę pandemijos metu, „Tesonet“ daugiau nei 2000 akceleratoriaus vienijamų įmonių darbuotojų pasiūlė galimybę nemokamai naudotis pasirinktais emocinės gerovės įrankiais. Būtent ieškant geriausių sprendimų šiam tikslui, buvo pastebėtas „Yours App“. Didžiojoje Britanijoje vystomas ir visame pasaulyje klientų turintis startuolis vienija jogos, meditacijos užsiėmimus, atsipalaidavimui skirtas istorijas, išskirtinę meditacijai ir atsipalaidavimui skirtą muziką bei žinomų psichologų patarimus.

„Nors „Tesonet“ geriausiai žinoma dėl kibernetinio saugumo sprendimų, kaip akceleratorius dirbame su įvairiuose sektoriuose veikiančiais startuoliais, jau sukūrusiais veikiantį produktą,“ – teigia „Tesonet“ bendraįkūrėjas Tomas Okmanas. – „Tiek fizinė, tiek emocinė gerovė ir su ja susiję technologiniai sprendimai pelnytai sulaukia vis daugiau dėmesio visame pasaulyje. Domimės progresu šioje srityje, o susipažinę su stipria „Yours App“ komanda ir kokybišku jų kuriamu produktu, tikimės padėti jiems augti.“

„Yours App“ komandai vadovauja CEO ir startuolio bendraįkūrėja Janette Daubare. J.Daubare teigimu, planuojamas „Tesonet“ indėlis į „Yours App“ augimą – daug didesnis nei investicija. „Yours App“ poreikiams pritaikytas akceleracijos kelias apima dalinimąsi žiniomis produkto vystymo, rinkodaros, B2B pardavimų ir kitose srityse. Naujai kuriamus programėlės elementus ketinama pirmiausia pasiūlyti išmėginti „Tesonet“ akceleratoriaus įmonių darbuotojams.

„Rinkoje egzistuoja daugybė emocinės gerovės paslaugų ir programėlių. Todėl norint pasiūlyti išskirtinę patirtį, svarbu ne tik kurti aukščiausios kokybės turinį, bet ir greitai atliepti vartotojų poreikius,“ – pasakoja J.Daubare. – „Žinodami apie „Tesonet“ kompetencijas vystant aukščiausios kokybės produktus ir dirbant su vartotojais visame pasaulyje, nekantraujame pritaikyti jų patirtį ir patarimus „Yours App“ augimui.“

Pasak „Tesonet“ bendraįkūrėjo Eimanto Sabaliausko, emocinė gerovė – sritis, kurioje technologijos gali sukurti didžiulį teigiamą pokytį: „Tačiau šioje srityje ypatingai svarbu, kad sprendimai prisitaikytų prie konkretaus žmogaus poreikių, o galimybė rūpintis savo emocine gerove būtų ne tik lengvai pasiekiama, bet ir taptu įpročiu. Būtent tokiu požiūriu vadovaujasi ir „Yours App“ komanda, jis puikiai atsispindi jų kuriamame produkte. Todėl tikiu, kad „Yours App“ sprendimai milijonams žmonių visame pasaulyje gali padėti labiau rūpintis savimi.“

„Yours App“ turinį kuria skirtingų sričių profesionalų komanda – kompozitoriai, psichologai, jogos ir meditacijos mokytojai. Programėlėje esančias atsipalaidavimui skirtas istorijas įskaitė ir tokie žinomi žmonės kaip buvusi „Spice Girls“ narė Mel B bei Didžiosios Britanijos televizijos žvaigždė daktaras Ranj Singh (Dr. Ranj), o muziką kuria ir Lietuvoje žinomas kompozitorius Raigardas Tautkus.

Pritraukus „Tesonet“ investiciją, „Yours App“ planuoja intensyvų augimą. 2022-aisiais planuojama stiprinti B2B partnerystes, startuoti programėlės versiją ispanų kalba bei išmaniąją programėlę asmeniniams kompiuteriams. 2021-aisiais suteikusi nemokamą prieigą prie programėlės visiems Didžiosios Britanijos sveikatos apsaugos sistemos darbuotojams, „Yours App“ ketina ir toliau aktyviai vykdyti socialinės atsakomybės projektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas