Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Tobis Holdings“ įsigijo „Getz“

Lietuvoje veikiantis holdingas „Tobis Holdings“, valdantis automobilių priežiūros prekių ir paslaugų įmonę „Tobis“, pranešė įsigijęs „Getz“ įmones trijose Baltijos šalyse.
Pinigai
Pinigai / 123rf.com
Temos: 1 „Tobis“, UAB

„Getz Lithuania“, „Getz Nordic“ ir „Getz Eesti“ užsiima didmenine automobilių priežiūros priemonių prekyba. Jos įsigytos iš Vengrijoje registruotos bendrovės „European Distributor“. Sandorio vertė neatskleidžiama.

„Tobis Holdings“ vadovas ir akcininkas Gintautas Radvilavičius teigia, kad nepaisant nepalankaus pandemijos poveikio daugeliui verslo sektorių, autoeksploatacinių reikmenų rinka išlaiko augimo potencialą.

„Matydami šias tendencijas ir norėdami stiprinti savo pozicijas Baltijos šalių regione dairėmės strateginių plėtros galimybių. Tikime, kad šis įsigijimas atvers naujų distribucijos kelių, suteiks dar daugiau vertės ir darbuotojams, ir mūsų tiekėjams, ir prekybos partneriams“, – pranešime sako G.Radvilavičius.

Holdingo valdomos „Tobis“ ir „Getz“ įmonės toliau veiks kaip savarankiškos bendrovės. Ateityje planuojamas pagalbinių funkcijų – finansų valdymo ar logistikos – optimizavimas.

Bendrovė „Tobis“ Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje užsiima didmenine ir internetine automobilių eksploatacinių priemonių prekyba, teikia techninę pagalbą ir konsultacijas. Bendrovės metinė apyvarta trijose rinkose pernai buvo 13,5 mln. eurų. „Getz“ įmonių bendra metinė apyvarta pernai siekė beveik 9 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas