Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Uber“ pasisamdė D.Khosrowshahį savo naujuoju vadovu

Jungtinių Valstijų pavėžėjimo paslaugas teikianti bendrovė „Uber“ paskelbė pasisamdžiusi „Expedia“ vadovą Dara Khosrowshahį savo naujuoju generaliniu direktoriumi.
Dara Khosrowshahis
Dara Khosrowshahis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Uber“

„Uber“ valdyba vienbalsiai pritarė pasiūlymui skirti Dara Khosrowshahį mūsų naujuoju generaliniu direktoriumi“, – nurodyta „Uber“ vadovybės pranešime, antradienio vakare e. paštu išsiųstame įmonės darbuotojams.

D. Khosrowshahis yra pelnęs gerą reputaciją po to, kai pavertė „Expedia“ pasauline kelionių paslaugų milžine ir tame procese įgijo didelį darbuotojų pasitikėjimą.

„Uber“ tikisi, kad dabar jis panašiu sėkmės keliu nuves ir pavėžėjimo paslaugų įmonę, kurią pastaruoju metu sukrėtė nemažai skandalų.

Pasak „Uber“, D. Khosrowshahiui buvo devyneri, kai jis kartu su savo šeima emigravo į Jungtines Valstijas iš Irano.

Jis garsėja kaip patyręs vadovas, nebijantis dėstyti savo mintis ir pasisakyti už vienodą vyrų bei moterų darbo užmokestį ir galimybes dirbti vadovaujamą darbą.

D. Khosrowshahis pakeis anksčiau šiais metais pašalintą „Uber“ vadovą Travisą Kalanicką ir jam teks sunki užduotis pakeisti „Uber“ kultūrą – o įmonėje, be kita ko, būta seksualinio priekabiavimo apraiškų, ji taip pat buvo įtariama apgaule ir komerciniu šnipinėjimu.

Be to, „Uber“ kiekvieną ketvirtį patiria milijoninius nuostolius, nes ir toliau plečia savo verslą bei investuoja į savaeigius automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento