Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
01 24

Ūkininkams protestuojant Vilniaus verslininkai dalijasi įspūdžiais: „Ant stalų – viskas“

Protestuojančių ūkininkų gausą jaučia ne visos Vilniaus centre įsikūrusios maitinimo vietos. Kol vieni skaičiuos keliskart didesnes apyvartas, kiti – tik keliais klientais didesnį srautą. Kai kuriems verslininkams ūkininkų protestas jau spėjo sukelti ir nepatogumų – kurjeriams negalint atvažiuoti sutriko reikiamos produkcijos tiekimas.

Apyvarta – triskart didesnė

Pasak „Amber Food“ vadovo Gedimino Balnio, prieš Vyriausybės pastatą esančio restorano „Katpėdėlė“ apyvarta trečiadienį gali būti net triskart didesnė nei įprastai.

„Šiandienos apyvarta lyg šeštadienio“, – 15min teigė jis.

G.Balnis perpiet pats apsilankė „Katpėdėlėje“ ir tuo įsitino savo akimis: „Visi eina kompanijomis, kalbasi tarpusavyje, aptaria aktualijas. O ant stalų – viskas: maistas, kava, arbata, alus. Policija galbūt netikrins jų blaivumo.“

Anot pašnekovo, jeigu ūkininkai, kaip planuoja, liks Vilniuje iki savaitės pabaigos, tikėtina, šios vietos apyvarta bus ūgtelėjusi visomis dienomis.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Gediminas Balnis
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Gediminas Balnis

Visgi tų dienų, kuomet vyksta didžiosios sostinės šventės, Kaziuko mugė ir žmonės miesto centre zuja nuo ryto iki vakaro, apyvartų neturėtų siekti.

„Vakar to nebuvo, bet šiandien jau pradedame jausti ir tai, kad galbūt arčiau įvykių Gedimino pr. esantys restoranai pilnėja, žmonių srautai nebetelpa, todėl visi lenda gilyn, užsuka ir į Vilniaus gatvę“, – ir „Manami“ restorane pagausėjusį klientų srautą taip aiškina G.Balnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius