Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą „Maxima“ planuoja papildomai įdarbinti apie 600 darbuotojų, daugiausia – pajūryje

Prekybos tinklas „Maxima“ vasaros sezono metu planuoja įdarbinti apie 600 darbuotojų, o darbui Baltijos pajūryje ieško apie 200 darbuotojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
MAXIMA parduotuvės darbuotoja
MAXIMA parduotuvės darbuotoja / Partnerio nuotr.
Temos: 2 „Maxima“ Darbas

„Pasiruošimas vasaros sezonui vyksta tiek šalies kurortuose, tiek didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Šią vasarą planuojame papildomai įdarbinti apie 600 darbuotojų, o vien darbui Baltijos pajūryje ieškome apie 200 darbuotojų. Daugiausia ieškome darbuotojų parduotuvėse – kasininkų, salės darbuotojų, pardavėjų sveriamuose skyriuose, o didesnėse „Maximos“ parduotuvėse stiprinsime maisto gamybos cechų komandas, taip pat ieškome darbuotojų logistikos padaliniuose“, – sako Jolanta Bivainytė, „Maximos“ vadovė.

Vasarai įsidarbinusiems kaip ir nuolatiniams „Maximos“ darbuotojams kas mėnesį pagal pasiektus rezultatus bus mokamos skatinamosios premijos, kurios gali siekti nuo 10 iki 50 proc. darbo užmokesčio. Taip pat visi „Maximos“ darbuotojai yra apdrausti nuo COVID-19 ligos.

Taip pat nemokama apgyvendinimo galimybė siūloma ir norintiems padirbėti Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. Be to, į šiuose Lietuvos miestuose esančias „Maximos“ parduotuves ir kitus padalinius iš aplinkinių savivaldybių suteikiamas nemokamas atvežimas į darbo vietą ir atgal.

Visiems „Maximos“ darbuotojams priklauso Kolektyvinėje sutartyje įtvirtintas platus socialinių naudų paketas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas