Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kas birželį mokėjo didžiausius atlyginimus? Išsiskyrė iš Lietuvos pasitraukusi įmonė

Iš Lietuvos pasitraukusios informacinių technologijų (IT) bendrovės „Uber Lithuania Software and Development“ 33 darbuotojų atlyginimų mediana birželį siekė 64 tūkst. eurų iki mokesčių ir buvo didžiausia šalyje.
Eurai
Eurai / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Sodra „Uber“

Vidutinis atlyginimas įmonėje buvo 68,9 tūkst. eurų. „Sodros“ duomenimis, nuo liepos 2 dienos bendrovėje nedirba nė vienas žmogus. Registrų centras nurodo, kad „Uber Lithuania Software and Development“ nuo vasario likviduojama.

Elektroninių pinigų įstaigos „Transactive Systems“, kurios darbuotojų skaičius birželį mažėjo nuo 25 iki 8, atlyginimų mediana buvo 10,1 tūkst. eurų, o vidutinis atlyginimas – 18,2 tūkst. eurų, JAV kontroliuojamos IT įmonės „Chronosphere“ (19 darbuotojų) – atitinkamai 89 tūkst. ir 9,4 tūkst. eurų, Kipro bendrovės valdomos mobiliųjų žaidimų studijos „Belka Games“ 70 darbuotojų – atitinkamai 8,3 tūkst. ir 8,7 tūkst. eurų.

„Orlen Lietuvos“ gamyklos rekonstrukcijos projekto generalinės rangovės Didžiosios Britanijos „Petrofac International“ 57 darbuotojų mediana buvo 8 tūkst. eurų, atlyginimų vidurkis – 8,5 tūkst. eurų, kompiuterių programavimo ir konsultacijų įmonės „Railsbank Technology“ (34 darbuotojai) – atitinkamai 7,5 tūkst. ir 7,9 tūkst. eurų, Kanados elektroninės prekybos milžinės „Shopify“ Lietuvos padalinio su 30 darbuotojų – atitinkamai 7,5 tūkst. ir 15,8 tūkst. eurų.

Laboratorijų įrangos tiekimo ir diegimo bendrovės „Linea Libera“, kurioje dirba 37 darbuotojai, atlyginimų mediana buvo 7,4 tūkst. eurų, vidutinis atlyginimas siekė 8,8 tūkst. eurų, JAV kapitalo kompiuterinių programų ir kitų informacinių paslaugų kūrimo įmonės „Wannaby“ (22 darbuotojai) – atitinkamai 6,7 tūkst. ir 5,6 tūkst. eurų, o Danijos startuolio „Podimo“, kuriančio pasaulinę podkastų ir garso knygų platformą, padalinio Vilniuje (35 darbuotojai) – 6,7 tūkst. ir 6,2 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas