Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Veiklą pradėjo skaitmeninė siuntų gabenimo platforma „Vinted Go“

„Vinted Go“ pristatė savo naują skaitmeninę siuntų gabenimo platformą, kuri verslo klientams leidžia naudotis apjungtu „Vinted“ platformos siuntų gabenimo partnerių tinklu Europoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Vinted“
„Vinted“ / Bendrovės nuotr.
Temos: 1 „Vinted“

„Vinted Go“ išnaudoja bendrovės technologinę, IT ir operacijų infrastruktūrą – tai leidžia verslo klientams vieno langeliu principu pasinaudoti „Vinted“ siuntų gabenimo partnerių tinklu. Bendrovėms nereikia sudaryti atskirų sutarčių su vežėjais skirtingose rinkose – taip užtikrinama patrauklesnė paslaugų kaina.

Naujoji platforma siūlo tiek vietinį, tiek tarptautinį siuntų pristatymą Europoje. „Vinted Go“ koncentruojasi į PUDO (siuntų atsiėmimo ir išsiuntimo, angl. pick-up, drop-off) terminalus, kaip mažesnį poveikį klimatui turinčią siuntimo opciją nei pristatymas į namus, ir klientams suteikia prieigą prie nuolat augančio vietinių ir tarptautinių siuntų gabenimo partnerių tinklo 14-oje šalių su 220 tūkst. PUDO taškų.

Naujasis sprendimas remiasi „Vinted“ patirtimi, sukaupta padedant prekybos platformos nariams siųsti siuntas tarpusavyje. „Vinted Go“ per metus išsiunčia apie 200 mln. siuntinių – šis skaičius, atvėrus platformą verslo klientams, didės.

Siuntų gabenimo platforma siūlo standartinį 2-3 darbo dienų terminą vietinėms siuntoms ir 3-5 darbo dienas – tarptautinėms. Naujoji platforma itin tinkama bendrovėms, siunčiančioms mažas ar vidutinio dydžio siuntas: nuo mados ar namų apyvokos prekių iki sporto įrangos ar namų biuro reikmenų.

„Vinted Go“ jau dabar turi daug potencialių naujų klientų, norinčių optimizuoti savo siuntų procesus Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje, Beniliukso šalyse, Vokietijoje ir kitose „Vinted“ rinkose Europoje.

Kartu su platformos startu „Vinted Go“ plečia ir savo komandą. Šiuo metu bendrovė savo siuntų gabenimo verslui ieško įvairių specialistų – nuo klientų vadybininkų iki analitikų, logistikos ar nekilnojamojo turto specialistų, o visos „Vinted“ grupės mastu potencialūs kandidatai gali rinktis iš daugiau nei 120 atvirų pozicijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas