Ar kas nors pasikeitė?
„Maisto gaminimas man yra amatas, kurį myliu“, – paminėjo M.Meidus, ne vienerius metus dirbęs Londone, ten turėjęs ir restoraną, tačiau vėliau nusprendęs grįžti į Lietuvą.
Jis pripažįsta, kad toks įvertinimas – patekti į „Michelin“ gidą – yra nemenkas. Ant atgaivintos dar XIX a. pastatytos grafo Felikso Tiškevičiaus vilos sienos jau kabanti „Michelin“ lentelė yra lyg užtvirtinimas, kad tai, ką šefas myli, daro gerai, nors didžiausi ir geriausi vertintojai yra klientai. Jeigu jų yra ir maistas jiems patinka, vadinasi, viskas daroma tinkamai.
„Aš pats sau karūnos neužsidėsiu, būtų kvaila. Tai laimingi svečiai ir jų komentarai yra geriausias patvirtinimas, kad darau tai, ką turiu daryti, ir darau gerai“, – sakė virtuvės šefas.