Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus šilumos tinklai pirmą kartą kviečia teikti paraiškas įmonės paramai gauti

Vilniaus šilumos tinklai skelbia paraiškų įmonės paramai gauti priėmimo pradžią.
Vilniaus šilumos tinklai
Vilniaus šilumos tinklai / Sauliaus Žiūros nuotr.

AB Vilniaus šilumos tinklai (toliau - VŠT) šiemet paramai ketina paskirstyti iki 40 000 eurų. Nuo pirmadienio šešias savaites VŠT paramos politikos nustatytus kriterijus atitinkančios organizacijos/asmenys gali teikti paraiškas paramai gauti, kuri leis vykdyti įvairias veiklas bei projektus žemiau išvardintose srityse.

VŠT paramos politikoje įtvirtinta, jog bendrovė vykdydama savo strategijoje numatytą veiklą ir plėtrą gali daryti poveikį bendruomenių gyvenimo kokybei, jų aplinkai, todėl turi teisę iš savo pelno, kurį uždirba iš nereguliuojamos veiklos, skirti paramą vietos regionų ir (arba) bendruomenių, kuriose vykdomi šie projektai, poreikiams. Paramos biudžetą šiems metams praėjusių metų pabaigoje kartu su įmonės metiniu biudžetu patvirtino VŠT valdyba.

Parama bus teikiama projektams, kurie atitiks šiuos paramos tikslus: projektu bus sprendžiamos problemos ir sukuriama vertė bei nauda bendrovės strategijoje įtvirtintoms kryptims, paramos projektu bus sukuriama aiški ir reali vertė visuomenei ar tikslinei grupei, kurios aplinkoje vykdomas projektas bei paramos projekto veikla atitiks bendrovės strateginius tikslus ir vertybes. Parama neskiriama, o paskirta parama negali būti naudojama politinėms partijoms ar politinėms kampanijoms finansuoti, politikų ar politikų artimų asmenų įsteigtiems labdaros ir paramos fondams. Parama taip pat negali būti panaudota veikloms, susijusioms su azartiniais ar panašaus pobūdžio lošimais, alkoholiniais gėrimais, rūkalais ar kitomis svaiginančiomis medžiagomis ir kitoms veikloms, kurios visuomenei turi arba gali turėti neigiamą įtaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas