Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vilniaus vandenims“ vadovaus M.Švaikauskas

Vilniaus miesto savivaldybės kontroliuojamai vandens tiekimo ir nuotekų šalinimo bendrovei „Vilniaus vandenys“ vadovaus Marius Švaikauskas, penktadienį pranešė savivaldybė. Į šias pareigas jį atvirame konkurse iš 40 pretendentų atrinko įmonės valdyba.
Marius Švaikauskas
Marius Švaikauskas / Sauliaus Žiūros nuotr.

Konkursą laimėjęs M.Švaikauskas pastaruosius 10 metų vadovavo įvairių įstaigų ir įmonių padaliniams: nuo savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus iki Aplinkos ministerijos Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento.

Naujasis „Vilniaus vandenų“ vadovas Mykolo Riomerio universitete yra įgijęs teisininko specialybę – kvalifikuotas Teisės magistras.

„Savo įgytą patirtį susijusią su efektyviu procesų valdymu įmonėse, veiklos vystymu ir plėtra, finansinių rodiklių planavimu ir kontrole sieksiu pritaikyti ir dirbdamas „Vilniaus vandenyse“. Man labai svarbu, kad mus suptų tvaresnė, švaresnė aplinka, o vilniečius pasiektų idealios būklės vanduo“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas M.Švaikauskas

„Vilniaus vandenų“ valdyba dar birželį iš 42 pretendentų buvo atrinkusi potencialų įmonės vadovą Algirdą Činiką, tačiau tąkart, gavus informacijos apie jo įvykdytą pažeidimą – vairavimą neblaiviam, kilo abejonių dėl jo tinkamumo eiti pareigas.

„Vilniaus vandenys“ konkurso procedūras tęsė su kitais kandidatais.

Naujojo „Vilniaus vandenų“ vadovo pradėta ieškoti balandžio pradžioje, kai beveik dvejus metus įmonei vadovavęs Aidas Ignatavičius pernai spalį pasitraukė iš generalinio direktoriaus posto.

95,41 proc. „Vilniaus vandenų“ akcijų valdo miesto savivaldybė, likusias – Švenčionių, Šalčininkų ir Vilniaus rajonų savivaldybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas