Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vilniaus vandenų“ komandą papildė nauja Organizacijos vystymo skyriaus vadovė

Pirmadienį darbą pradeda naujoji bendrovės „Vilniaus vandenys“ Organizacijos vystymo skyriaus vadovė Ilona Bolšaitienė. Naujoji bendrovės vadovų komandos narė įmonėje bus atsakinga už personalo politikos vystymą, vidinės kultūros kūrimą, atviro dialogo tarp vadovų ir darbuotojų užtikrinimą, naujų vandentvarkos specialistų paiešką ir ugdymą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Ilona Bolšaitienė
Ilona Bolšaitienė / Asmeninio archyvo nuotr.

I.Bolšaitienė iki šiol žmogiškųjų išteklių žinias gilino ir profesinę patirtį kaupė „Icor“ įmonių grupėje, didžiausiame Baltijos šalių mažmeninės prekybos tinkle „Maxima“, o paskutinius penkerius metus vadovavo „Olympic Casino Group Baltija“ personalo skyriui, kur buvo atsakinga už darbo užmokesčio politikos kūrimą bei tobulinimą, vidinės komunikacijos vystymą, darbuotojų mokymą bei kompetencijų ugdymą ir kitas personalo politiką apjungiančias funkcines sritis.

„Kartu su Valdybos nariais nusibrėžus naujas strategines kryptis, išsikėlus ambicingus strateginius tikslus artimiausiam trejų metų laikotarpiui, mums itin svarbu pokyčius pradėti nuo organizacijos vidaus – kurti ir palaikyti įmonėje vidinę kultūrą, sutelkti ir motyvuoti darbuotojus žvelgti viena kryptimi. Džiaugiuosi, kad prie mūsų vadovų komandos jungiasi savo srities profesionalė, turinti ne tik reikiamų žinių, bet ir motyvacijos įgyvendinti įvairius organizacijos vystymui reikšmingus projektus“, – sako bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas.

I.Bolšaitienė Vilniaus universitete yra įgijusi Verslo vadybos ir administravimo bakalauro bei Tarptautinio verslo vadybos magistro laipsnį.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi prisijungdama prie organizacijos, kuriai darbuotojai ir atmosfera darbe yra vienas iš prioritetų. Tikiu, kad darbuotojų lūkesčiai bei vizija ir organizacijos keliamų tikslų sinergija yra ypatingai reikšminga siekiant išlaikyti ne tik aukštus organizacijos kultūros standartus, bet ir kuriant tarpusavio dialogą. Tą, prisijungdama prie „Vilniaus vandenų“ komandos ir laikau svarbiausia savo užduotimi“, – sako naujoji bendrovės Organizacijos vystymo skyriaus vadovė I.Bolšaitienė.

Bendrovė „Vilniaus vandenys“ yra didžiausia vandentvarkos bendrovė Lietuvoje, kurioje dirba 712 darbuotojų. Įmonė tiekia geriamąjį vandenį ir tvarko nuotekas 270 tūkst. klientų Vilniuje bei Vilniaus, Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas