Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vilniaus vandenų“ Prevencijos skyriui vadovaus T.Mačiulis

Šią savaitę darbą pradeda naujasis bendrovės „Vilniaus vandenys“ Prevencijos skyriaus vadovas Tomas Mačiulis. Kartu su naujojo vadovo prisijungimu bendrovė tikisi ne tik išlaikyti aukštą skaidrumo lygį, bet ir dar daugiau dėmesio skirti antikorupcinės aplinkos savo veikloje kūrimui bei užtikrinimui, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Tomas Mačiulis
Tomas Mačiulis / Asmeninio archyvo nuotr.

Naujasis Prevencijos skyriaus vadovas bendrovėje bus atsakingas už „Vilniaus vandenų“ prevencijos strategijos kūrimą bei įgyvendinimą, fizinės ir antikorupcinės aplinkos formavimą ir palaikymą, sukčiavimo ir kitų nusikalstamų veikų, nukreiptų prieš bendrovę bei jos turtą, prevencijos užtikrinimą.

„Esu įsitikinęs, jog ilgametė Tomo darbo patirtis antikorupcinėje ir prevencinėje sferoje dar labiau sustiprins „Vilniaus vandenų“ tikslą bei strateginę kryptį išlikti aukščiausius skaidrumo kriterijus atitinkančia bendrove“, ­– sako „Vilniaus vandenų“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas.

Pastaraisiais metais T.Mačiulis savo darbo patirtį kaupė šalies institucijose, dirbančiose su valstybinėmis paslaptimis. Karjerą pradėjęs Vyresniojo specialisto pareigose, pastaraisiais metais jis ėjo Skyriaus viršininko pareigas, kur jo užduotis buvo vadovauti skirtingų krypčių komandoms, atsakingoms už rizikų identifikavimą ir jų lygio nustatymą, vertinimą bei valdymą, žmogiškųjų išteklių paiešką, atranką, apmokymus ir logistinę pagalbą.

„Prisijungimas prie „Vilniaus vandenų“ komandos man yra naujas profesinis iššūkis. „Vilniaus vandenys“ skiria ypatingą dėmesį skaidrumui bei nuolatiniam jo užtikrinimui, todėl tikiu, jog prisijungdamas prie šios komandos priimu ir didžiulę atsakomybę bei man keliamus lūkesčius, kuriuos esu pasirengęs pateisinti“, – teigia už bendrovės Prevencijos skyriaus vadovo vairo stojantis T.Mačiulis.

Naujasis „Vilniaus vandenų“ Prevencijos skyriaus vadovas yra įgijęs Teisės bakalauro studijas Mykolo Romerio universitete, savo žinias profesionalas ne kartą gilino ir plėtė įvairiuose mokymuose ar seminaruose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Bendrovėje T.Mačiulis pakeis laikinai prevencijos skyriaus vadovo pareigas ėjusį Gintarą Makšimą, kuris ir toliau vadovaus „Vilniaus vandenų“ Teisės skyriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas