Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 08 03 /16:08

VŠT komunikacijai vadovauja I.Trakimaitė-Šeškuvienė

Vilniaus savivaldybės valdomos šilumos tiekimo bendrovės Vilniaus šilumos tinklai (VŠT) komunikacijai nuo pirmadienio vadovauja buvusi agentūros „Keliauk Lietuvoje“ Turizmo produktų ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.
Vilniaus šilumos ūkis grįžo vilniečiams
Vilniaus šilumos ūkis grįžo vilniečiams / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tai BNS patvirtino pati I.Trakimaitė-Šeškuvienė. Ji pakeitė trejus metus įmonės komunikacijai vadovavusią Editą Sirutienę.

„Daug naujų iššūkių, daug ambicijų. Penkerius metus dirbau su turizmo komunikacija, dabar VŠT įmonėje dirbsiu su energetikos komunikacija“, – BNS sakė I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Ji vadovaus ir įmonės prekės ženklo keitimui, naujų produktų pristatymui, socialinės atsakomybės projektams, įmonės reputacijos gerinimui ir jaunų inžinierių bei kitų specialistų pritraukimui, pranešė VŠT.

„Mūsų įmonė siekia kurti tvarią ir išmanią energetiką, plėsime paslaugų spektrą ir vartotojams tieksime ne tik šilumą, bet vėsinimo paslaugą. (...) Pavadinimas – Vilniaus šilumos tinklai – jau šiandien neatitinka įmonės funkcijų, todėl galvojame apie jo keitimą“, – pranešime sakė įmonės generalinis direktorius Gerimantas Bakanas.

Anot jo, svarstoma apie saulės energetiką ir kitus sprendimus, leidžiančius surinkti atliekinę šilumą. VŠT jau bendradarbiauja su klientais, į orą išleidžiančiais daug šilumos, bus bandoma išnaudoti tokią „Vilniaus vandenų“ šilumą, susidarančią iš miesto nuotekų.

Nuo 2015-ųjų spalio I.Trakimaitė-Šeškuvienė dirbo Valstybiniame turizmo departamente. 2006–2008 metais ji vadovavo Lietuvos turizmo informacijos centrui Londone, dar anksčiau dirbo tuometinės socialinės apsaugos ir darbo ministrės Vilijos Blinkevičiūtės patarėja ryšiams su visuomene.

E.Sirutienė VŠT komunikacijai vadovavo trejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas