Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 27 /12:39

„Worldline“ sujungs ir modernizuos „Luminor“ bankomatų tinklą

Bankas „Luminor“ ir bendrovė „Worldline“ pasirašė penkerių metų trukmės susitarimą, kuris leis apjungti ir modernizuoti esamą „Luminor“ bankomatų tinklą. Partnerystė su „Worldline“ leis atnaujinti bankomatų infrastruktūrą ir užtikrins „Luminor“ klientams patogesnių paslaugų teikimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Luminor“ bankomatas
„Luminor“ bankomatas / Asmeninio archyvo nuotr.

Šiuo metu „Luminor“ bankomatų tinklo Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje veikimas pagrįstas skirtingais modeliais: dalis bankomatų priklauso bankui, dalis – skirtingiems operatoriams. „Luminor“ bankomatus apjungus į vieningą tinklą Baltijos šalyse, tinklas veiks efektyviau, o banko klientai visais funkcionalumais ir paslaugomis galės naudotis visose trijose šalyse.

Birželio mėnesį „Worldline“ pradės perkelti „Luminor“ bankomatus į bendrą tinklą ir šį procesą visose Baltijos šalyse užbaigs iki rugsėjo. Be to, rugpjūčio mėnesį „Worldline“ pradės senesnių „Luminor“ bankomatų modernizavimą, siekiant kuo patogiau aptarnauti banko klientus.

Lietuvoje „Luminor“ bankui priklauso 185 bankomatai. Birželio mėnesį bankui prisijungus prie nepriklausomo bankomatų tinklo „Medus“ „Luminor“ klientai galės naudotis platesne, bent 250 bankomatų infrastruktūra Lietuvoje.

„Partnerystė su „Worldline“ prisidės prie mūsų pastangų teikti klientams kuo geresnes paslaugas. „Worldline“ – patikimas partneris, turintis solidžią veiklos istoriją, ir mūsų partnerystė reikšmingai prisidės prie bankomatų tinklo apjungimo ir modernizavimo. „Luminor“ jau įžengė į naują plėtros etapą, ir bendras darbas su vienu iš bankomatų paslaugų teikimo lyderių pasaulyje leis mums toliau gerinti klientų patirtis“, – teigė „Luminor“ vadovas Peteris Bosekas.

„Itin vertiname tai, kad „Luminor“ mus pasirinko bankomatų tinklui atnaujinti. Esame pasirengę diegti inovacijas, didinti bekontakčių transakcijų skaičių ir atsiskaitymų pasiekiamumą be kortelių, laikantis aukščiausių saugumo standartų. Tai, kad „Luminor“ pasitikėjo mumis, įrodo mūsų komandos patirtį plėtojant ir atnaujinant bankomatų tinklus, siekį atitikti bankų-partnerių ir jų klientų poreikius“, – komentuoja Zanda Brivule-Jansone, „Worldline“ finansinių paslaugų padalinio vadovė Šiaurės ir Baltijos regionui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas