Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidimo „Atspėk, kas taps „UEFA Euro 2012“ čempionu, ir laimėk „Carlsberg“ taures“ taisyklės

Žemiau skaitykite žaidimo taisykles.
Slovėnijos ir Graikijos mačas
Slovėnijos ir Graikijos mačas / „Scanpix“ nuotr.

1. Bendra informacija / Nuostatos

1.1. Žaidimas vyksta nuo 2012 m. birželio 7 d. iki 2012 m. birželio 30 d. Lietuvos Respublikos teritorijoje.

1.2. Žaidime gali dalyvauti visi Lietuvos teritorijoje gyvenantys fiziniai asmenys, kuriems yra daugiau nei 18 metų.

1.3. Žaidimo organizatoriai yra UAB „15min“ ir UAB „Švyturys-Utenos alus“ (toliau – bendrai vadinami Organizatoriais).

1.4. Organizatoriai suteikia asmenims galimybę žaidimo metu spėti komandą, kuri jų manymu laimės UEFA EURO 2012 čempionatą. www.15min.lt tinklapyje savo spėjimą pateikę asmenys tampa žaidimo dalyviais, kurie gali laimėti žaidimo prizus – 3 komplektus po 6 vnt. 0,33 l tūrio „Carlsberg“ taurių.

2. Žaidimo trukmė

Žaidimo pradžia – 2012 m. birželio 7 d., pabaiga – 2012 m. birželio 30 d.

3. Žaidimo dalyviai

Žaidime gali dalyvauti visi Lietuvos teritorijoje gyvenantys fiziniai asmenys, kuriems yra daugiau nei 18 metų. Žaidime negali dalyvauti organizatoriai (UAB „15min“  ir UAB „Švyturys-Utenos alus“ įmonių darbuotojai).  

4. Žaidimo eiga

Žaidimo dalyviai reklaminiame skydelyje, esančiame tinkapyje www.15min.lt turi pasirinkti komandą, kuri jų manymu laimės UEFA EURO 2012 čempionatą, bei įvesti savo kontaktinius duomenis.

5. Žaidimo laimėtojai

Žaidimo laimėtotojais bus išrinkti 3 asmenys, kurie bus pasirinkę komandą, tapusią UEFA Euro 2012 čempionato nugalėtoja. Jei laimėjusią komandą bus pasirinkę daugiau nei 3 dalyviai, nugalėtojai bus išrinkti atsitiktine tvarka.

6. Žaidimo prizai

Žaidimo prizai – 3 komplektai po 6 vnt. 0,33 l tūrio „Carlsberg“ taurių. Prizų laimėtojai apie laimėjimą bus informuoti asmeniškai el. paštu, o jų vardai ir pavardės bus  paskelbti tinklapyje www.15min.lt. Su prizų laimėtojais žaidimo organizatoriai susisieks el. paštu, kurį dalyvis nurodė registruodamasis tinklapyje. Tuomet bus susitarta dėl prizo atsiėmimo. Taurių komplektų laimėtojai prizus privalo atsiimti patys, adresu UAB “15min“, Saltoniškių g. 9, Vilnius, darbo dienomis 9:00–17:00 per 2 savaites nuo paskelbto laimėjimo datos.

Dalyvių išlaidos, susijusios su prizų atsiėmimu, neatlyginamos. Jei laimėtojas nesusisiekia su žaidimo organizatoriais dėl prizų atsiėmimo per aukščiau nurodytus terminus, įskaitant tuos atvejus, kai per nurodytą laikotarpį organizatoriams nepavyksta susisiekti su laimėtoju, laimėtojas netenka savo laimėtojo statuso ir prizas, be jokios kompensacijos laimėtojui, lieka organizatoriams. Jei paaiškėja, kad užsiregistravusiam dalyviui nėra 18 metų, laimėtojas netenka teisės į prizą ir pretenzijos iš jo nepriimamos. Jeigu dėl įstatymų pakeitimo kurį nors iš žaidimo prizų bus uždrausta naudoti žaidimuose, toks prizas bus panaikintas ir laimėtojams neteikiamas. Organizatoriai, įtarę žaidimo taisyklių pažeidimą, turi teisę atidėti prizo atidavimą žaidimo dalyviui iki tyrimo pabaigos. Jeigu tyrimo metu paaiškėja, kad žaidimo taisyklės buvo pažeistos, organizatorius turi teisę pasilikti prizą sau. Žaidimo organizatoriai pasilieka teisę pakeisti bet kurį prizą į bet kokį kitą ne mažesnės vertės prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas