Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žalgirio arenoje“ – nauji nuomininkai: štai kas ir kodėl čia įsikūrė

Kauno biurų nuomos rinką sudrebino rekordinis sandoris – „Bitė Lietuva“ persikėlė į „Žalgirio“ areną. Ankstesnes patalpas Savanorių pr. palikusi įmonė įsikūrė beveik 2 tūkst. kv. m ploto moderniame A klasės biure. Senąjį pastatą skaitmeninių paslaugų bendrovė ketina parduoti. Vieną didžiausių šiais metais biurų nuomos sandorį sudariusi bendrovė jo vertės neatskleidžia, rašoma „Bitė Lietuva“ pranešime žiniasklaidai.
BITĖ Lietuva biuras Kaune
BITĖ Lietuva biuras Kaune / Bendrovės nuotr.

„Senosiose patalpose Kaune jau kuris laikas nebeišsitekome. Tad ieškojome naujų namų laikinojoje sostinėje ir džiaugiamės pasirinkę biurą „Žalgirio“ arenoje ne tik dėl išskirtinės vietos, bet ir ergonomiškų, šiuolaikinius standartus atitinkančių patalpų. Daugiau kaip 200 „Bitės“ darbuotojų naujame biure galės naudotis papildomais jo privalumais – didele automobilių parkavimo aikštele, galimybe lankytis arenoje vykstančiuose renginiuose, taip pat čia pat įsikūrusiame sporto klube ir baseine“, – sako Gintas Butėnas, „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

Pasak vadovo, senasis „Bitės“ biuras Savanorių prospekte, Kaune, kuriame įmonės padalinys vykdė veiklą nuo 1999-ųjų, jau buvo per mažas sparčiai augančiai komandai.

Bendrovės nuotr./BITĖ Lietuva biuras Kaune
Bendrovės nuotr./BITĖ Lietuva biuras Kaune

Į ketvirtąjį „Žalgirio“ arenos aukštą persikėlusi „Bitė“ įsikūrė beveik 2 tūkst. kv. m ploto patalpose. Naujajame biure įrengtos ergonomiškos darbo vietos, bendradarbiavimo bei poilsio erdvės, keletas virtuvėlių, susitikimų ir privačių pokalbių vietos.

Kauno „Žalgirio“ arena pasižymi puikiomis akustinėmis savybėmis ir moderniomis technologijomis. Darbuotojų patogumui įrengta dviračių ir paspirtukų saugykla, arenoje veikia restoranas bei sporto klubas.

Metų pradžioje skelbta, kad „Žalgirio“ arena dairysis naujų nuomininkų, biurų patalpas palikus vienam didžiausių jos nuomininkų – JAV bendrovei.

Ankstesnis „Bitės“ biuras Kaune, Savanorių prospekte, užėmė 2397 kv. m ploto. Pasak G. Butėno, įmonė planuoja šį pastatą parduoti, tačiau jame ir toliau veiks vienas bendrovės duomenų centrų bei dirbs „Greitosios Bitės ryšio pagalbos“ inžinierių komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas