Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 16 /17:50

Pasiėmusios brangias rankines ir basutes po restauravimo žymios moterys nustėro: čia daiktai lieka beverčiai

Žinomos Lietuvos moterys socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo skaudžia patirtimi. Patikėjusios specialistams atnaujinti brangius daiktus, tarp kurių „Hermes“ basutės ir „Louis Vuitton“ rankinė, liko nusivylusios – daiktai esą buvo sugadinti šių daiktų restauravimo studijoje. Tuo metu jos atstovai tikino, kad nori spręsti šią situaciją individualiai – akis į akį su savo klientais.
Santa Mišenytė ir Indrė Trusovė
Santa Mišenytė ir Indrė Trusovė / 15min koliažas

Šia tema socialiniuose tinkluose prakalbo stilistė Santa Mišenytė -būtent jos vintažinę „Louis Vuitton“ rankinę esą sugadino įmonės „Sneaker Spot“ specialistai.

Rekvizitai.lt nurodo, kad „Kedų kultūra“, MB valdo prekės ženklą „Sneaker Spot“.

Rekvizitai.lt duomenimis, „Sneaker Spot“ – tai vienintelė avalynės restauravimo studija Lietuvoje. Taip pat nurodoma, kad teikiamos ir rankinių bei kitų mados aksesuarų atnaujinimo paslaugos.

„Pasiėmiau savo rankines iš restauracijos ir nežinau, kaip viską pasakyti, nes norisi tiesiog mergaitiškai bliauti. Labai saugau savo rankines, jas pati perku, brangiai moku, tai yra mano turtas. Pergyvenu, man skauda širdį už kiekvieną daiktą. Kadangi rankinė vintažinė nuo dėvėjimo buvo įtrūkęs kampas. Nunešiau ją sutvarkyti ir dabar nežinau, ar buvo geriau ją nešioti, kokia ji buvo, ar dabar – kaip ją man „sutvarkė“. Buvo uždažytos vietos, kurių aš neprašiau dažyti. Mano akimis, spalvos visiškai neatitinka originalių, o nuo storo dažų sluoksnio sutrūkinėjo rankinės oda. Ta vieta, kurioje daiktai lieka beverčiai, vadinasi „Sneaker Spot“. Nukentėjusių yra daug, o jie atsakomybės neprisiima, besiskundžiančius socialiniuose tinkluose tiesiog blokuoja“, – socialiniame tinkle teigė stilistė.

Asmeninio archyvo nuotr./Santos Mišenytės rankinė prieš tvarkymą
Asmeninio archyvo nuotr./Santos Mišenytės rankinė prieš tvarkymą

S.Mišenytė – ne vienintelė nukentėjusi. Nemalonia patirtimi su 15min pasidalijo ir dietistė Indrė Trusovė, kuri šiems meistrams patikėjo „Hermes“ basutes. Į situaciją sureagavo ir minėtos studijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas