Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji vadovų komanda prisijungia prie Transimeksos

„Transimeksa“, viena didžiausių Lietuvos logistikos ir transporto įmonių, pristatė naują aukščiausio lygio vadovų komandą. Nuo 2024 m. spalio 15 d. generalinio direktoriaus (CEO) poziciją užima Mindaugas Pasilauskas, o nuo 2024 m. spalio 14 d. komercijos direktore (CCO) paskirta Regina Jakulevičienė.

Naujai paskirti vadovai atneša daug reikšmingos patirties savo srityse ir yra pasirengę užtikrinti, kad „Transimeksa“ sėkmingai įveiktų nuolat besikeičiančios rinkos iššūkius.

Mindaugas yra užėmęs įvairias vadovaujančias pareigas gerai žinomose ir pripažintose įmonėse logistikos ir transporto sektoriuje. Jis pasižymi gebėjimu kurti aukšto produktyvumo komandas ir skatinti verslo augimą. Neseniai jis užėmė generalinio direktoriaus pareigas „Girteka Europe West”. Jo strateginė vizija ir įsipareigojimas siekti veiklos efektyvumo suteiks galimybę „Transimeksai“ dar labiau įtvirtinti savo poziciją rinkoje.

Regina yra sukaupusi daugiau nei 12 metų patirtį logistikos srityje, dirbdama su įvairiomis transporto ir ekspedijavimo įmonėmis. Žymesnis jos karjeros etapas buvo su „Girteka Group”, kur ji užėmė kelias vadovaujančias pareigas. Reginos karjera nuolat buvo glaudžiai susijusi su ekspedijavimo verslų plėtra skirtingose rinkose, komercinių departamentų kūrimu ir vystymu bei skaitmeninių įrankių diegimu įvairiose įmonėse.

Darius Vyšniauskas, „Transimeksa“ Valdybos pirmininkas, teigia: „Einame augimo ir plėtros keliu, todėl džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad Mindaugas kaip generalinis direktorius ir Regina kaip komercijos vadovė nusprendė prisijungti prie „Transimeksa“ grupės. Tikiu, kad jų patirtis ir kompetencija sustiprins mūsų vadovybę ir padės mums toliau augti bei prisitaikyti prie šios dinamiškos pramonės."

Po paskyrimo į naujas pareigas, Mindaugas komentavo: „Labai džiaugiuosi turėdamas galimybę prisijungti prie „Transimeksa“ grupės. Su nekantrumu laukiu tolimesnių įmonės plėtros ir augimo etapų. Prieš mus atsiveria nuostabi kelionė – kelionė, į kurią verta leistis. Laukiu bendradarbiavimo su kiekvienu komandos nariu.“

Regina Jakulevičienė pridūrė: „„Transimeksa“ visada buvo ambicinga įmonė su stipriu konkurenciniu pranašumu. Džiaugiuosi gavusi galimybę įsitraukti į šią transformacijos kelionę, kuri žymi naujos eros pradžią. Kartu su komanda sieksime ambicingų tikslų ir tapsime dar konkurencingesne ir unikalesne, pasaulyje žinoma įmone.“

Tikimasi, jog naujosios vadovų komandos bendra patirtis ir strateginė vizija, ves „Transimeksą“ į naują inovacijų, augimo ir rinkos lyderystės laikotarpį.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/494173

Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito