Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SAP įsigijo Izraelio kompaniją „WalkMe“

Vokietijos programinės įrangos gamintoja SAP įsigijo Izraelio technologijų kompaniją „WalkMe“ Ltd., kurios akcijomis prekiaujama Nasdaq „Global Select Market“ biržoje. Sandorio vertė siekia apie 1,5 mlrd. JAV dolerių.

Paskelbus apie šį sandorį birželio 2 d. prekyba „WalkMe“ akcijomis Nasdaq biržeoje buvo sustabdyta, o „WalkMe“ akcininkams už kiekvieną neišpirktą akciją pasiūlyta 14 JAV dolerių.

„WalkMe“ skaitmeninio pritaikymo platformos sprendimai ir technologijos palengvina darbą įvairiomis verslo valdymo programomis, naudotojams suteikia daugiau su tinkamu kontekstu susietų duomenų, aktyvią pagalbą ir DI grįstų pasiūlymų. Kaip praneša SAP, „WalkMe“ dirbtinio intelekto sprendimo integracija praplės SAP DI asistento „Joule“ galimybes, kad naudotojai galėtų greičiau prisitaikyti bei įsitraukti naudojantis technologijomis bei dirbti dar produktyviau.

Apie SAP


SAP (NYSE:SAP) yra pasaulinė taikomųjų programų ir verslo dirbtinio intelekto lyderė, jungianti verslą ir technologijas. Jau daugiau nei 50 metų organizacijos pasitiki SAP, kuri padeda atskleisti geriausius jų pasiekimus, vykadant svarbiausias verslo operacijas, apimančias finansus, viešuosius pirkimus, žmogiškuosius išteklius, tiekimo grandinę ir klientų patirtį. Daugiau informacijos rasite svetainėje http://www.sap.com/.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/492911

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas