Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
13:51 /14:26

Vilniuje – viena didžiausių pramogų arenų Europoje

Įsibėgėjus šių metų rudeniui, spalio 4 dieną, Vilniuje duris atvers aukščiausio lygio Europos standartus atitinkanti „360 Arena“. Jos sumanytojų planai išties dideli – tapti pripažintu šeimos pramogų ir fizinio aktyvumo lyderiu šalyje. Plačiau apie tai, kaip gimė idėja sukurti tokią pramogų areną, kokiais išskirtinumais ji pasižymės, ir dar daugiau pasakoja „360 Arenos“ direktorė Jovita Levinskienė. 


Verslo idėja, kilusi iš poreikio aktyviai leisti laiką

Tikriausiai ne viena šeima, ypač atvėsus orams, susiduria su galvosūkiu, kaip smagiai ir turiningai praleisti laisvalaikį. Anot Jovitos, būtent tai ir buvo viena iš pagrindinių priežasčių, paskatinusių sukurti interaktyvią pramogų areną: „360 Arenos“ idėja gimė iš noro sukurti vietą, kurioje visa šeima galėtų kokybiškai ir aktyviai praleisti laiką, patirdama nepamirštamus įspūdžius. Prisidėjo ir tai, kad gimtadienius labai dažnai švęsdavome vis tose pačiose vietose ir norėjosi naujovių. Be to, visi žinome, kad šiuolaikiniai vaikai praleidžia daug laiko prilipę prie kompiuterių ekranų virtualiose erdvėse, užsidarę savo kambariuose ir rungtyniaudami tarpusavyje. Mūsų tikslas – suteikti jiems galimybę aktyviai varžytis realiame gyvenime ir bendrauti vieni su kitais, naudojantis interaktyviomis pramogomis arenoje.“

„Atlikę rinkos analizę, supratome, kad Lietuvoje yra tik keli pramogų ir laisvalaikio organizatoriai, siūlantys didelį pramogų pasirinkimą šeimai vienoje vietoje: įvairią aktyvią fizinę veiklą, gimtadienių kambarius, laisvalaikio erdvę, interaktyvius žaidimus, gėrimus ir gerą maistą jaukioje aplinkoje. Tad sugalvojome sukurti europinio lygio pramogų areną, kuri būtų skirta visai šeimai. Ji bus beveik 7000 kv. metrų ploto, todėl būsime vieni didžiausių šios srities atstovų visoje Europoje. Sieksime tapti traukos centru šeimoms visose Baltijos šalyse“, – plačiau apie verslo idėją, kuri tapo realybe, ir užsibrėžtus tikslus pasakoja kuriamo pramogų parko „360 Arena“ vadovė Jovita.


Pramogų arenoje „360 Arena“ – Lietuvoje nematytos naujovės 

Naujoji pramogų arena Vilniuje išsiskirs ne tik savo dydžiu, bet ir įranga. „Labai daug laiko skyrėme moderniausių ir inovatyviausių sprendimų pramogų srityje paieškai bei vertinimui. Turėsime Lietuvoje dar nematytus įrenginius, tokius kaip „ValoArena“, „HiT iT!“, „Ninja“ trasa, vienais saugiausių laikomi „Air track“ gimnastiniai batutai ir ypač aukšto lygio akrobatiniai batutai. Be to, ateityje pradėsime vesti pamokas ir būrelius norintiems išmokti taisyklingo salto ir kitų akrobatinių triukų saugioje aplinkoje su profesionaliais treneriais“, – pasakoja Jovita. 

„Papildomai prie batutų ir interaktyvių žaidimų zonos „360 Arenoje“ bus ir didžiulė mažylių zona, kurioje mažiausi šeimos nariai galės praleisti laiką su savo tėvais, seneliais, broliais ir sesėmis. Norintiems dar ypatingesnio laisvalaikio siūlysime VIP zonas ir aukštos klasės aptarnavimą kartu su maitinimo operatoriumi „360 Food“. Taip pat planuojame rengti įmonių renginius ir gimtadienius“, – dar daugiau detalių atskleidžia Jovita.


Didelis dėmesys saugumo užtikrinimui 

Aktyvios pramogos dažnai siejamos su įvairiomis rizikomis. Todėl, kaip teigia pramogų arenos vadovė, saugumo užtikrinimas yra vienas pagrindinių prioritetų kuriant naująją pramogų areną: „Įrenginėdami „360 Areną“ vadovaujamės sporto ir laisvalaikio bei batutų centrų saugos reikalavimais. Visa mūsų siūloma įranga yra sertifikuota ir atitinka aukščiausius tarptautinius saugumo standartus. Reguliariai ir išsamiai atliekami techniniai patikrinimai leis užtikrinti maksimalų lankytojų saugumą.

Taip pat vyks periodiniai personalo mokymai „360 Arenos“ klientų aptarnavimo bei sporto ir laisvalaikio saugos standartų klausimais. Visas mūsų personalas bus apmokytas suteikti pirmąją pagalbą, jei to prireiktų. Arenos teritorija bus tinkamai apšviesta ir saugiai aptverta, o elektroninė praėjimo sistema (pro apsauginius barjerus bus galima praeiti tik su specialiomis parko apyrankėmis) leis kontroliuoti lankytojų srautus saugumui užtikrinti. Be to, arenos komanda nuolat stebės ir reguliuos prieigą prie aktyvesnių zonų, užtikrindama, kad jose galėtų lankytis tik vyresniųjų amžiaus grupių lankytojai.“


Itin patogi pramogų arenos vieta

„360 Arena“ kuriama Vilniuje, Pavilnionių g. 55, esančiame prekybos centre „Pašilaičiai“. Paklausta, kodėl buvo pasirinkta būtent tokia vieta, Jovita įvardijo ne vieną priežastį: „Visų pirma šios vietos pasirinkimą lėmė didžiulis plotas, tinkantis tokio lygio pramogų arenai įkurti, patogi infrastruktūra ir susisiekimas – PC „Pašilaičiai“ yra prie pat Vilniaus vakarinio aplinkkelio. Dar vienas šios vietos privalumas – didelės prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės, kurios užtikrina patogų privažiavimą prie pat įėjimų į pastatą. Galiausiai, Pašilaičiai yra vienas sparčiausiai augančių Vilniaus mikrorajonų su aktyvia ir draugiška bendruomene. Todėl tai ideali vieta jaunoms šeimoms, ieškančioms saugios ir patogios aplinkos praleisti laisvalaikį.“

Galbūt kaip tik ieškote naujos vietos savo šeimos ar įmonės pramogoms? „360 Arenoje“ rasite daugybę būdų, kaip aktyviai, linksmai ir prasmingai praleisti laiką. Atvykite į naująją pramogų areną ir patirkite nepamirštamus nuotykius, kuriuos, tikime, norėsis pakartoti dar ne kartą. Na, o jei norėtumėte tapti „360 Arenos“ kolektyvo dalimi, daugiau apie šią galimybę galite sužinoti susisiekę el. paštu info@360arena.lt. Naujausią informaciją ir pasiūlymus taip pat galite sekti socialiniuose tinkluose „Instagram“ (@360arena.lt) ir „Facebook“ (360 Arena).    

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493084

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas