Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ignitis renewables“ ieško Latvijos padalinio vadovo

Energetikos grupei „Ignitis grupė“ priklausanti tarptautinė žaliosios energetikos bendrovė „Ignitis renewables“ ieško vadovo Latvijos padaliniui – tam ji paskelbė šių pareigų konkursą.
„Ignitis grupė"
„Ignitis grupė" / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Pagrindinė Latvijoje veikiančio vadovo užduotis – atsinaujinančios energetikos verslo plėtra vietinėje rinkoje, saulės jėgainių ir vėjo elektrinių parkų žemėje bei jūroje vystymas, pranešė bendrovė.

„Turime tikslą iki 2030 metų Latvijoje padidinti atsinaujinančių išteklių projektų portfelį nuo 1 GW šiemet iki 2,5 GW 2030-aisiais. (...) Latvijos vadovas bus atsakingas už atskirą įmonės filialą, turės įgaliojimus plėsti veiklą pagal bendrovės strategiją ir vadovauti vietos specialistams“, – pranešime sakė „Ignitis renewables“ vadovas Thierry Aelensas.

Anot jo, šiuo metu „Ignitis renewables“ turi padalinių vadovus Lenkijoje ir Estijoje.

Pagal konkurso sąlygas, vadovas Latvijoje turėtų būti įgijęs magistro išsilavinimą verslo, finansų, inžinerijos, teisės srityse, tai pat – bent penkerius metus dirbęs energetikos, nekilnojamojo turto ar informacinių technologijų ir komunikacijų sektoriuose. Iš jo reikalaujama, kad mokėtų latvių ir anglų kalbas.

„Ignitis renewables“ Lietuvoje valdo keturis vėjo elektrinių parkus, dar du parkai veikia Lenkijoje ir Estijoje, o šiuo metu bendrovė vysto dar apie 400 megavatų galios atsinaujinančių energijos išteklių projektus. Taip pat vystomi nauji vėjo elektrinių projektai Latvijoje, Lietuvoje bei Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas