Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Zyziantiems“ dėl nutrūkusio elektros tiekimo ESO klientų aptarnavimo vadovė patarė pakasti sniegą, įmonė atsiprašė

Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) klientų aptarnavimo valdymo departamento vadovė sekmadienį sukėlė akibrokštą feisbuke, paraginusi „zyziantiems“ dėl per snygį nutrūkusio elektros tiekimo žmonėms pasikasti sniegą ir parinkti nuverstus medžius. Kilus pasipiktinimui, įmonė dėl darbuotojos įrašo atsiprašė.
Apsnigtas miškas
Apsnigtas miškas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Piko metu trečiadienį elektros dėl nuo sniego gausos ant laidų virtusių medžių elektros neturėjo apie 55 tūkst. namų ūkių.

Gedimai jau pašalinti daugeliui vartotojų – sekmadienio vakarą be elektros yra apie 250 šeimų.

Vis dėlto ESO klientų aptarnavimo valdymo departamento vadovei Ingridai Matuolienei, panašu, dėl žmonių skundų trūko kantrybė.

15min nuotr./ESO darbuotojos komentaras feisbuke
15min nuotr./ESO darbuotojos komentaras feisbuke

„Verkiantys ir zyziantys, rėkiantys ir besikeikiantys, kad neturit elektros – pasiimkit kastuvus ir 12 val. be perstojo (be maisto, be tualeto, be prisėdimo nukaskit sniegą, nurinkit nuverstus medžius ne tik nuo kelių, o laukuose ir miškuose link nutrūkusių linijų. Bus ne tik naudinga, bet ir neturėsit jėgų zyst“, – feisbuke parašė ESO darbuotoja.

Pasak jos, keli šimtai vyrų jau kelinta diena atiduoda jėgas ir rizikuoja sveikata ir gyvybe tam, kad atstatytų elektros tiekimą gyventojams, o klientų aptarnavimo specialistai priversti klausytis keiksmų, grasinimų ir patyčių.

Oj kokia aš pikta, kai supratimas baigiasi ties kambario durim“, – rašė I.Matuolienė.

Įrašą ji vėliau ištrynė, tačiau dalis vartotojų feisbuke spėjo pasipiktinti tokiu požiūriu į klientus, tarp jų – buvęs „Ignitis“ vadovas Dalius Misiūnas.

Dalius Misiunas
Dalius Misiunas

„Kažin, ar kartu su įrašu pasišalino ir išsakytas požiūris? Galima būtų nurašyti emocijai, bet juk paprastai, jeigu „išsprūsta“, atsiprašoma“, – sakė D.Misiūnas.

„Didelis Ačiū visiems ESO darbuotojams, kas negailėjo savęs šalindami gedimus – jų darbas labai svarbus. Manau, kad jie turėtų ką patarti savo vadovams, ir tų vadovų vadovams“, – pridūrė jis.

Sekmadienį ESO atsiprašė dėl savo darbuotojos viešo komentaro. Anot įmonės, kolegė gailisi, nes tai buvo nuovargio iššaukta emocinė reakcija, kuri neatspindi nei darbuotojų, nei pačios ESO pozicijos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„ESO“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„ESO“

„Dar kartą atsiprašome visų klientų dėl patirtų bei patiriamų nepatogumų ir dėkojame už kantrybę. Darome viską, kad užtikrintume kuo geresnį klientų aptarnavimą“, – teigiama ESO įraše feisbuke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas