Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 14 /19:07

Anapilin iškeliavo verslininkas, „Panevėžio kelių“ akcininkas R.Juodviršis

Nesulaukęs 60-ojo gimtadienio, anapilin iškeliavo gerai žinomas panevėžietis verslininkas Remigijus Juodviršis.
Remigijus Juodviršis
Remigijus Juodviršis

Velionis pašarvotas Vilniaus laidojimo rūmuose (Olandų gatvėje, 6-oje salėje). Šv. Mišios už R.Juodviršį bus aukojamos pirmadienį, lapkričio 15 d., 9 val. Bernardinų bažnyčioje. Urna išlydima pirmadienį, 14 val. Amžino poilsio vieta – Kairėnų kapinės.

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius sako, kad verslo bendruomenė neteko puikaus ir gabaus žmogaus.

R.Juodviršis valdė 28,47 proc. „Panevėžio kelių“ akcijų.

„Remigijus buvo verslo žmogus ir buvęs politikas. Tai buvo žmogus, kuris priiminėdavo ryžtingus sprendimus. Į jį bet kada buvo galima kreiptis, jei reikėdavo pagalbos arba patarimo, gero žodžio. Verslo bendruomenei – netektis. Remigijaus būvimas versle turėjo labai daug šviesių prisiminimų. Remigijus buvo mėgstamas ir gerbiamas žmogus“, – kalbėjo V.Matkevičius ir prisiminė, kad su R.Juodviršiu paskutinį kartą matėsi šią vasarą Troškūnuose, spektaklyje.

R.Juodviršis buvo vienas didžiausių bendrovės „Panevėžio keliai“ akcininkų. Anapilin iškeliavęs R.Juodviršis buvo ne tik verslininkas, bet ir politikas. Rėmė ne vieną Lietuvos politinę partiją. Jis pats su Liberalų ir centro sąjunga savivaldybių rinkimuose kandidatavo į Panevėžio miesto tarybą. Panevėžio miesto Taryboje R.Juodviršis dirbo 2000–2003 metų kadencijoje.

„Savo ir kolegų vardu reiškiu gilią užuojautą Remigijaus šeimos nariams ir artimiesiems. Mes prisiminsime jį kaip aktyvų ir veiklų bendražygį, kurio energijos užteko ir visuomeniniam gyvenimui, ir verslui“, – išplatintame pranešime sako Gvidas Drobužas, „Panevėžio kelių“ valdybos pirmininkas.

R.Juodviršis valdė 28,47 proc. „Panevėžio kelių“ akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas