Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Didės konkurencija Lietuvos finansų rinkoje: „Bigbank“ pradeda teikti indėlių paslaugas

Bankas pradeda teikti Lietuvoje keturias naujas finansines paslaugas: priims terminuotuosius bei taupomuosius indėlius iš gyventojų ir įmonių. Anot „Bigbank“ filialo Lietuvoje vadovo, šių paslaugų teikimas taps dar vienu labai svarbiu žingsniu žengiant kasdienės bankininkystės link ir bus reikšmingas indėlis į vietos finansinių paslaugų rinką, kurioje laimės Lietuvos gyventojai ir įmonės, rašoma „Bigbank“ pranešime spaudai.
Eurai
Eurai / 123RF.com nuotr.

„Esame greitai ir kokybiškai dirbantis bankas. Sprendimus dėl paskolų tiek būstui, tiek verslui ar vartojimui priimame labai greitai. Laikomės požiūrio, kad finansinės paslaugos turi būti teikiamos kokybiškai ir aiškiai taupant klientų laiką, tad ateiname su tuo požiūriu į naują rinkos segmentą – taupyti ir uždirbti linkusiems pasiūlydami būtent šiuos naujus produktus“, – veiklos planus Lietuvoje komentuoja Rolandas Norvilas, „Bigbank“ Lietuvos filialo vadovas.

Jo teigimu, pradėdamas teikti naujas paslaugas Lietuvoje bankas labiausiai tikisi pritraukti tuos klientus, kurie vertina savo laiką ir kasdienius piniginius reikalus įpratę tvarkyti greitai bei patogiai, tad šių paslaugų teikimas Lietuvoje bus vykdomas tik skaitmeninių platformų pagalba.

„Noriu tikėti, kad kaip ir tarptautinėse rinkose, pavyzdžiui, Vokietijoje, taip ir Lietuvoje, tapsime rimtesne alternatyva kitiems bankams, rinkai pasiūlę paprastą ir greitą pinigų įdarbinimo įrankį. Taupomuosius indėlius pradedame priimti jau sausį, o kiek vėliau ir terminuotuosius. Tai dar vieni ryžtingi mūsų žingsniai į kasdienę bankininkystę. Netrukus pasiūlysime klientams ir daugiau naujų produktų bei paslaugų“, – sako jis.

Anot jo, „Bigbank“ grupėje indėlių produktais šiuo metu daugiausiai naudojasi Vokietijos bei Nyderlandų šalių gyventojai, o tai bene geriausiai atspindi banko svorį tarptautinėse rinkose. Tuo tarpu Lietuvoje siūlomos taupomųjų indėlių palūkanos bus konkurencingos kitų rinkos dalyvių siūlomoms aukščiausioms palūkanoms, visų indėlių suma iki 100 000 eurų bus apdrausta.

„Eisime kitu keliu, siūlydami deramą ir konkurencingą grąžą. Atnešame požiūrį, kad pinigai turi uždirbti net ir laikomi saugiai, tad tikrai ketiname padaryti viską, kad tuo galėtų pasinaudoti ir kiekvienas pasyviai investuojantis“, – sako R. Norvilas.

Pasak jo, bendra maksimali taupomojo ir terminuotųjų „Bigbank“ indėlio suma fiziniam klientui sieks 100 000 eurų, o visi indėliai bus apdrausti ir saugūs. Vėliau bankas neatmeta peržiūrėti limitų ir esant paklausai padidinti maksimalias indėlių sumas.

„Taupomasis indėlis tai viena lanksčiausių indėlių rūšių, kurio suma galės būti papildoma tiek kartų, kiek pageidaus klientai, o jo palūkanos bus skaičiuojamos kasdien nuo sąskaitoje esančios sumos. Be to, pinigų pervedimas iš indėlio sąskaitos taip pat neribojamas kartais, klientai galės mažinti indėlio sumą pagal savo kasdienius poreikius“, – teigia filialo vadovas.

Tuo tarpu terminuotieji indėliai bus tradicinis pinigų įdarbinimo įrankis tiems, kurie nori investuoti ir uždirbti konkrečią grąžą per konkretų terminą iš savo investicijos, pažymi filialo vadovas. Indėlių paslaugomis taip pat galės pasinaudoti ir šalies bendrovės.

„Su verslo bendruomene taip pat žengiame į naują banko veiklos etapą, pradėdami teikti ne tik finansinius produktus, tokius kaip paskolas jų veiklos sėkmei ar plėtrai, bet ir taupymo ar investavimo įrankius, ko nedarėme iki šiol. Tai svarbus žingsnis mums, dar labiau sustiprinant bendradarbiavimą su Lietuvos ekonomiką skatinančiomis įmonėmis“, – sako „Bigbank“ Lietuva verslo paskolų skyriaus vadovas Deividas Žukas.

Verslo bendrovių indėliams banke bus taikomos panašios sąlygos kaip ir Lietuvos gyventojams. Indėliai bus priimami, tiek terminuotieji, tiek taupomieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas