Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Europos šalyse veikianti paslauga jau prieinama ir Lietuvos verslui

Daugiau nei 45 mln. privačių ir šimtus tūkstančių verslo klientų pasaulyje turinti finansų programėlė „Revolut“ Lietuvos verslininkams pristato pirmąjį savo fizinį įrenginį – greitą, mažą ir galingą kortelių skaitytuvą, leidžiantį prekybininkams priimti mokėjimus bet kur. Keliose Europos šalyse jau veikianti paslauga nuo šiandien plečiama į naujas rinkas, tarp kurių yra ir Lietuva, rašoma „Revolut“ pranešime spaudai.
„Revolut Reader“
„Revolut Reader“ / Bendrovės nuotr.

Skaitytuvas „Revolut Reader“ priima momentines ir saugias operacijas, atliktas naudojantis debeto, kredito kortelėmis ar bekontakčius atsiskaitymus. Be įprastų funkcijų, turi ir papildomų galimybių, leidžiančių pridėti prekių katalogą ar arbatpinigių. Įrenginys yra mažo kišeninio dydžio, pasižymintis ilgu baterijos veikimu.

Mokėjimų greitis neviršys 5 sekundžių, o tai verslui leis verslui nebelaviruoti tarp kelių sąskaitų, atsiskaitymų sistemų ir visas lėšas valdyti iš vienos sąskaitos. Su aplikacijų programavimo sąsaja (angl. API) skaitytuvą nesunku suderinti su kitais įmonės atsiskaitymo įrenginiais.

Didiesiems prekybininkams, kuriems reikia sudėtingesnių įrankių verslui vykdyti, sukurtas specialus programinės įrangos sprendimas. Skaitytuvo kainodara taip pat konkurencinga: vienkartinis įrenginio įsigijimo mokestis yra 49 eurai, vietinių kortelių operacijų mokestis Lietuvoje yra 0,80% + 0,02 Eur.

„Revolut Reader“ sukurtas bet kokio tipo verslui visose pramonės šakose. Atidaręs verslo sąskaitą, klientas gali ją susieti su „Revolut Reader“ ir gauti nemokamą prieigą prie augančio išmaniųjų „Revolut Business“ įrankių rinkinio (vietiniai ir tarptautiniai mokėjimai, užsienio valiuta pagal tarpbankinį kursą, mokėjimo užklausos, išlaidų valdymas, prenumeratos, įmonės kortelių, darbo užmokesčio valdymas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas